Huisregels

Huisregels

Om mijn werk goed te kunnen doen heb ik huisregels opgesteld

Ik geef geen behandeling bij (en maak graag een nieuwe afspraak) bij:
-pijn/griep/verkoudheid
-koorts/koortslip
-besmettelijke huidziekten

Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Via app/sms of telefonisch kunt u een afspraak maken. Tijdens de behandelingen en buiten de openingstijden kan ik de telefoon niet opnemen. U kunt een app/sms bericht versturen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden. U krijgt uw afspraak bevestigd (in de salon krijgt u een afspraakkaartje mee).

Behandeltijd. Het is fijn als u tijdig aanwezig bent op uw afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor haar/hem gereserveerd is. U kunt wachten in de wachtruimte, er is een toilet aanwezig.

Te laat komen. Indien u meer dan 10-15 minuten later komt dan de afgesproken tijd, wordt de verloren tijd in mindering gebracht op de voor u gereserveerde behandeltijd. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend. In het geval dat u veel te laat bent is het ter beoordeling van de schoonheidsspecialist/pedicure of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden, worden de kosten voor de volledige behandeling wel berekend.

Verhindering/annulering afspraak. U kunt uw afspraak binnen 48 uur voor de behandeling kosteloos verplaatsen naar een andere datum of annuleren, zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere klant. Wanneer u binnen 24 uur voor de behandeling afzegt of uw afspraak niet nakomt zal € 25,00 in rekening worden gebracht. Houdt u er s.v.p. rekening mee dat als u een afspraak op maandag heeft en u wilt deze annuleren, u dit uiterlijk zaterdag dient te melden!

Betaling: u kunt contant of met pin betalen

Hygiëne. In mijn vakgebied is hygiëne zeer belangrijk. Ik ga zorgvuldig met de hygiëne en veiligheid om (salon: certificaat HAM; Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu). Om het verspreiden van bacteriën en schimmels te voorkomen worden alle instrumenten in het ultrasoon reinigingsapparaat en met alcohol (96%) schoongemaakt. Er wordt in het gebouw goed geventileerd (de buitendeur is open). Meerdere keren per week wordt er schoongemaakt.. In de werkruimte heb ik professionele luchtreiniger met meerdere functies (o.a. ionisatie en Hepa filter)

Drank, drugs en roken. Wegens gezondheids- en hygiëneredenen is het niet toegestaan om in de salon of wachtruimte te roken, drugs en/of alcohol te gebruiken

Dieren. Dieren zijn vanwege hygiëneredenen en overlast niet toegestaan in de salon (wel bij minder valide personen, bijv. een hond voor het begeleiden van blinde mensen)

Kinderen in de salon: ik kan geen behandeling geven met kleine kinderen in de salon (i.v.m. apparatuur, veiligheid, toezicht).