Bekwaam en bevoegd

Bekwaam en bevoegdheid

BEKWAAM EN BEVOEGD

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) wil dat iedereen goede zorg, een goede behandeling krijgt. Met mijn schoonheidssalon Beauty Skin Vitaal val ik onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) en moet ik aan de verplichtingen van deze wet voldoen.

Ik ben aangesloten bij de Geschillencommissie (nummer 317435). De Geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn.
Het is belangrijk dat uw schoonheidsspecialist en pedicure vakbekwaam is en beschikt over vakinhoudelijke kennis en werkervaring. Mijn diploma’s en certificaten zijn zichtbaar in de praktijk. Ik heb een MBO en HBO diploma. Ook heb ik aanvullende scholing (theorie en praktijk) gevolgd om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen (meerdere certificaten).
Bij een klacht wil ik graag samen met u kijken naar een oplossing. In mijn huid- en voetverzorgingspraktijk vindt u een klachtenformulier en ontvangt u de brochure van de Geschillencommissie (7 stappen naar een goede oplossing).