Beauty Skin Vitaal 

Huid- en Voetverzorging

PRIJSLIJST BEHANDELINGEN 

Beauty Skin Intensief gezichtsbehandeling (45 minuten)                 € 38,00

Beauty Skin MooiVitaal gezichtsbehandeling (60 minuten)             € 50,00

Beauty Skin Schoon Mini gezichtsbehandeling (30 minuten)          € 30,00

Beauty Skin Acne/Real Peel gezichtsbehandeling (45 minuten)     € 38,00

Beauty Skin Minilift/Microdermabrasie/Mesotherapie (45 min.)    € 60,00

Epileren of verven wenkbrauwen                                                           € 12,00

Harsen bovenlip of kin                                                                             € 10,00

Harsen kin en bovenlip                                                                            € 15,00

Harsen oksels of bikinilijn                                                                       € 16,00

Harsen armen of onderbenen                                                                € 25,00

Harsen gehele benen                                                                               € 40,00

Pedicure Happy Feet met Mini gezichtsbehandeling                         € 60,00

Pedicure De Luxe (incl. scrub en voetmassage, 40 min.)                  € 35,00


Tele'way bloedvaatjes en/of steelwratjes verwijderen              v.a. € 25,00 

IPL Duurzaam ontharen/pigmentvlek verwijderen per flits      v.a. €   3,00

(intake € 10,00)


Korte uitleg gezichtsbehandelingen:  

5 stappen: reinigen, peelen, stimuleren, hydrateren/voeden/herstellen en beschermen

De Mini gezichtsbehandeling is gericht op het verzorgen van de huid en bestaat uit een huidanalyse, reiniging en dieptepeeling, warme kompressen (stomen), verwijderen van een paar onzuiverheden of epileren van de wenkbrauwen en dagverzorging. 

De Intensieve gezichtsbehandeling bestaat uit een Minibehandeling met daarbij een huidanalyse, dieptereiniging d.m.v. een peeling met enzymen, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage (stimuleren van de doorbloeding), masker, dagverzorging.  

De MooiVitaal gezichtsbehandeling is de meest uitgebreide behandeling  en bestaat uit de Intensieve gezichtsbehandeling aangevuld met een anti-stress massage.  Heerlijk om de huid grondig te reinigen (peelen), te stimuleren, te laten  herstellen, verzorgen en te beschermen.Top!

Wenkbrauw behandeling Bij het verven van de wenkbrauwen worden deze met zwarte of bruine wenkbrauwverf geaccentueerd. Het resultaat blijft 2 tot 3 weken zichtbaar, gewone wenkbrauwverf oogt natuurlijk. Met henna krijgt u vollere wenkbrauwen en een expressieve kleur, henna helpt ook bij het herstellen van zwakke en beschadigde haren. Het verschil tussen henna en gewone wenkbrauwverf is dat henna zich ook hecht aan de huid (dus niet alleen aan de wenkbrauwharen) en er is geen waterstofperoxide nodig. Henna blijft ongeveer 5 dagen op de huid zitten en ongeveer 3-6 weken blijven de wenkbrauwharen gekleurd. Ik kan meerdere lagen aanbrengen voor een intenser resultaat. Het resultaat is afhankelijk van huidtype, hormonale invloeden, medicijn- gebruik. Voor en na de verfbehandeling is het beter geen olie te gebruiken en een peeling maakt de kleur lichter. Alleen epileren (en/of harsen) van de wenkbrauwen is ook mogelijk.

De Harsbehandelingen bestaan uit het vakkundig verwijderen van haren d.m.v. hars, zodat ook de haarwortel wordt verwijderd. De hars is geschikt voor de gevoelige huid en werkt als een peeling, de huid voelt zacht aan, de haren blijven een paar weken weg. De haren mogen niet te kort zijn voor de behandeling (lengte tussen 0,5-1,5 cm) anders kan de hars niet hechten (we hebben haren in verschillende haargroeifasen). Na de harsbehandeling mag u niet onder de zonnebank, sauna of een peeling gebruiken. Eerst s.v.p. uw huid laten herstellen. U heeft baat bij een coldpack/herstellende creme. 

Real Peel is een fruitzuurbehandeling voor nieuwe celaanmaak op basis van glycolzuur en geschikt voor acne, oppervlakkige littekens, pigmentvlekken. De natuurlijke zuurmantel van de de huid blijft intact. De huid wordt iets dunner, waardoor rimpels en littekens (oppervlakkig gelegen) vervagen. De huid ziet er steviger en gladder uit. Belangrijk is een goede huidanalyse (indicaties), gebruik Sun Block en hydraterende dag- en nachtcreme. Bij het intakegesprek en doornemen van het behandelplan krijgt u meer informatie over deze behandeling en onderstaande huidverbeterende behandelingen. 

Minilift heeft een drievoudige werking: gymnastiek van de mimische spieren, stimuleren van de micro circulatie/doorbloeding en werkt op de huidspanning. De speciale producten (Aloe Vera) zijn op elkaar afgestemd. De huid kan meer werkstoffen opnemen. Dit is een liftende en huidverjongende behandeling.   

Microdermabrasie met Reviderm Skin Peeler  is een zachte en gecontroleerde mechanische peeling met fijne (steriele)  kristallen om dode huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen. De Reviderm Skin Peeler is een van de betere apparaten op de beautymarkt en heeft diverse prijzen in de wacht gesleept. De peeling is geschikt voor oppervlakkige rimpels, onzuivere huid, vlekjes, grove porien, futloze huid en acnelittekens. De behandeling geeft een betere huidstructuur en huidconditie en bestaat uit een voorbehandeling, microdermabrasie, nabehandeling  met Cryolift en een masker. Voor een goed resultaat heeft u meerdere behandelingen nodig (kuur). In de salon krijgt u  meer informatie over deze behandeling (A4-tje ligt voor u klaar).

Mesotherapie met Cryolift van Filorga (extreem lage temperaturen) is een behandeling om celverjonging te stimuleren, de huidconditie te verbeteren en rimpels te verminderen. De koude veroorzaakt een vaatvernauwing in de microcirculatie, verwijding van haarvaten zodat actieve werkstoffen beter worden opgenomen. Voor anti-aging gebruik ik biologische celextracten. Collageenvezels hebben een zeer belangrijke rol in het hydrateren van de huid. Elastine, deze proteine wordt aangemaakt door de fibroblasten in de dermis. Vitamines uit bepaalde cosmetica- producten hebben een verzachtend, stimulerend en beschermend effect. 

 Massage (manuele bindweefselmassagegrepen, vacuumzuigapparaat, ijsbollen) zorgt voor een ontspannend moment, verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Door de massage worden overtollig vocht en afvalstoffen afgevoerd en verklevingen losgemaakt. De bindweefselcellen/-vezels (fibroblasten) worden gestimuleerd en dat geeft huidvernieuwing en huidversteviging (bloedtoevoer naar de spieren en de huid). Met pulserende bewegingen van het apparaat kunnen dmv een glazen klokje rimpels worden behandeld, wordt het weefsel losgemaakt. Ideaal voor pijnlijke en gespannen spieren, hoofdpijn, migraine overige klachten (verbeteren immuunsysteem). Massage is een oppepper voor de huid en vermindert stress! De gezichtsspieren zijn vaak gespannen waardoor zuurstof en voedingsstoffen niet vrij kunnen stromen (zorgt voor verklevingen, rimpels, roodheid, doffe huid). De massagecreme die ik gebruik heeft een hoog percentage vitamine C, is rijk aan anti- oxidanten en werkt versterkend op collageen en elastine vezels. U straalt en heeft gelijk een frisse, energieke uitstraling!  

Cellulite behandeling (uitleg in de salon)

Tele'way is een apparaat waarmee storende bloedvaatjes en/of steelwratjes verwijderd kunnen worden (zonder littekens). Fibromen (steelwratjes) zijn spontane woekeringen van het bindweefsel. Ze liggen boven het huidniveau en zijn meestal huidkleurig. Ze komen voornamelijk voor aan de oogleden, de hals en in de okselholte en kunnen vooral optreden bij het ouder worden. Ik heb een training gevolgd (certificaat). Uw huisarts kan bij deze behandeling geraadpleegd worden. In de salon krijgt u meer informatie over deze behandeling (A4-tje met informatie ligt voor u klaar).

Couperose verbergen met Camouflagetherapie.Ik kan couperose (huidverkleuringen) minder zichtbaar maken met camouflage. Ik gebruik een camouflagecreme die zich beter hecht en meer pigment bevat dan reguliere make up. Na een goede fixatie met poeder blijft de creme de hele dag zitten. Belangrijk is de juiste tint. 

IPL is de afkorting van Intense Pulse Light. Afhankelijk van de golflengte heeft IPL een specifieke werking en toepassingsmogelijkheden. Behandeling d.m.v. licht is niet pijnlijk, u voelt kleine tikjes op de huid. De energie van het flitslicht doet zijn werking in de huid. De huisarts kan bij onderstaande behandelingen geraadpleegd worden. 

Huidverjonging IPL Treatment De behandeling richt zich op de bevordering van elastine en de aanmaak van collageen. Zorgt voor een frisse, jonge uitstraling. 

Acne IPL Treatment De behandeling richt zich op de bacterie die de acne veroorzaakt. De ontstekingen worden verminderd, roodheid en irritatie nemen af.

Pigmentatie IPL Treatment De behandeling richt zich op het ingekapselde pigment/ouderdomsvlek zachtjes en veilig af te breken, terwijl in het behandelgebied de circulatie en herstel van huidcellen wordt gestimuleerd. 

Couperose IPL Treatment De bloedvaatjes worden coaguleerd en de bloedstroom afgesloten. Ideaal voor couperose, spider naevi of kleine adertjes. De combinatie met het Teleway apparaat geven goede huidresultaten. 

IPL Haarverwijdering Treatment Door IPL sterft het haarwortelzakje zodat het haar niet meer terug kan komen. De techniek is veilig, in een fractie van een seconde kunnen honderden haren worden behandeld ( € 3,00 per flits). Gemiddeld zijn er 6-15 behandelingen nodig.De effectiviteit van de behandeling verschilt per persoon en hangt af van een aantal factoren zoals hormonale invloeden, werking schildklier/bijnieren, erfelijkheid, de hoeveelheid melanine in de haren, androgenen stimuleren haarfollikels om tot ontwikkeling te komen, emotionele invloeden: stress verhoogde bijnierwerking. 

Voor meer informatie en prijzen over de behandelingen kunt u contact met mij opnemen.

De Pedicure basisbehandeling behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, eelt verwijderen, nagelomgeving behandelen, scrub met Dode Zee zout en olie, voetmassage en advies. Als Pedicure kan ik veel betekenen op het gebied van likdoorns, kloven, ingegroeide teennagels, verdikte nagels, voetschimmel, droge huid, overige problemen/ voetklachten. Ik geef voorlichting om pijnklachten te voorkomen en werk samen met een medisch pedicure. Ik ben in het bezit van de aantekeningen Diabetische en Reumatische voetverzorging. De behandelingen met de Orthofex-pedicuremoter nattechniek hebben een verkoelende en desinfecterende werking. Na het gebruik van de scrub voelt de huid/de nagelriemen fluweelzacht en glad aan. Een afsluitende voetmassage met honingbalsem is ontspannend en geeft een goede doorbloeding. Iedere dag weer brengen onze voeten ons overal naar toe. Ze maken veel kilometers terwijl ze ons volle gewicht ondersteunen en dat doorgaans in dichte (en soms knellende) schoenen. Laat de voeten verzorgen! Weet wat u doet bij pijn aan uw voet! Ik doe mee met de voetencheck (APK) van branche-organisatie Provoet! 


Even voorstellen: 

Ik ben Gita Bootsma. Vanaf 2004 heb ik als zelfstandig ondernemer een beautysalon. Voorheen had ik een drukke praktijk in Amsterdam. Sinds 2018 ben ik verhuisd naar mijn woonplaats Uithoorn. Ik zit nu in een bedrijfsverzamelgebouw met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Naast vakdiploma's schoonheidsverzorging en voetverzorging heb ik  via de Anbos de voortgezette opleiding Allround Schoonheidsspecialist met specialisaties afgerond (2007). Ik ben erkend leerbedrijf en kan over de volle breedte van het vak huid- en voetverzorging werken.  

Graag wil ik uw huidconditie op een natuurlijke manier verbeteren door behandelingen te geven met professionele apparatuur (en werkstoffen) en bindweefselmassage. Ik werk het liefst met gecertificeerde natuurcosmetica die de huid herstellen en verbeteren (met Bio, BDIH, Eco keurmerk).

Elke huid is uniek en ieder heeft zijn eigen natuurlijke schoonheid! Goed voor jezelf zorgen met de juiste voeding, supplementen, water drinken, gezond leven, een bewuste leefstijl, natuurlijke cosmetica, bewegen in de zon, goed slapen, overige factoren (o.a. geen aanhoudende stress hebben) spelen een belangrijke rol bij een gezonde vitale huid! 

Na een grondige huidanalyse kan ik uw/je huidconditie structureel verbeteren en verjongen door een behandelplan op maat maken.  Samen de huid verzorgen, voeden en hydrateren voor een verzorgd en stralend uiterlijk! Een gezonde soepele huid voelt aangenaam, oogt jonger en geeft zelfvertrouwen. De huid met meerdere functies is het grootste orgaan van het menselijk lichaam waar we zuinig op moeten zijn!

Ik ben goed in het verwijderen van onzuiverheden (o.a. comedonen, milia's). Ook geef ik graag massages met 100% natuurlijke huidolie (Weleda). Mijn grote trots is de Skin Peeler van Reviderm. Dit is een intensieve mechanische peeling voor pigmentvlekken, littekens, vale huid, rimpels en gaat veel verder dan een gewone peeling. Om huidverbetering te kunnen realiseren zijn meerdere behandelingen nodig en is het belangrijk om naast gezonde voeding (darmfunctie) bepaalde cosmeticaproducten thuis te gebruiken. Supplementen met o.a. collageen en anti-oxidanten geven zichtbare resultaten bij rimpels en acne. Met het Tele'way apparaat  kan ik storende bloedvaatjes en steelwratjes (fibromen) verwijderen. Uitgebreide Informatie over de behandelingen krijgt u in de salon.


 WAAROM KIEZEN VOOR BEAUTY SKIN VITAAL 

Gediplomeerd en meer dan 15 jaar ervaring

Kun je ontspannen, jezelf zijn en even een relaxmoment hebben

Ik werk met natuurlijke cosmetica voor alle huidtypen geschikt  

Ik ben gespecialiseerd (o.a. acne, massage, huidverbetering)

Ik deel veel belangrijke huidtips (A4-tje met info) in de salon

Ik krijg positieve beoordelingen van klanten (zie klantenboek)

Kun je ook op zaterdag een behandeling boeken (di t/m zat)

Beautykadootje, geef een behandeling kado met een bon!

Ik heb een pinautomaat, contant mag ook! 

Geef je huid een boost eens in de 4-6-8 weken

Er is een combinatie (gezicht en voeten) mogelijk voor € 60,00!

Behandeling alleen na afspraak

Via whatsapp kun je 24/7 een afspraak maken 

Bel 06-40055244 (sms/contactformulier via deze site kan ook)


Mooi Vitaal van-top-tot-Teen! Laat je huid stralen!

              Gita Bootsma 06-40055244

                      www.beautyskinvitaal.nl