SCHOONHEIDSSalon & PEDICURE uithoorn BEAUTY SKIN VITAAL MICRODERMABRASIE, ANTI-AGE, acne behandelingen gezicht en lichaam, massage, tele'way: bloedvaatjes & fibromen verwijderen, PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN, HARSEN, PEDICURE, VERVEN/EPILEREN WENKBRAUWEN, 100% natuurlijke COSMETICA, Beautycadeaubon?

Allround schoonheidsspecialist, visagist en Provoet pedicure GITA 06-40055244 


WELKOM OP DE SITE VAN  BEAUTY SKIN VITAAL

Schoonheidssalon en Provoet pedicure

Indeling:

Bedrijfsgegevens en openingstijden 

Waarom kiezen voor Beauty Skin Vitaal 

Prijslijst behandelingen

Korte uitleg behandelingen 

Wie ben ik?

Hoe ga ik om met het coronavirus?

Huisregels

Contactformulier

Tips voor een gezonde vitale huid en gezonde voeten! 


BEDRIJFSGEGEVENS:

Beauty Skin Vitaal

Gita Bootsma Provoet pedicure, visagist en allround schoonheidsspecialist

Wiegerbruinlaan 8a 

1422 CB Uithoorn

06-40055244 (app/sms/bel) 

KvK nummer: 72256478 

Behandeling volgens afspraak:

dinsdag t/m vrijdag:10:00 - 18:00   

zaterdag:                   10:00 - 15:00   


DAAROM KIEZEN VOOR BEAUTY SKIN VITAAL:

Ik ben gediplomeerd visagist, pedicure en Allround schoonheidsspecialist en heb 17 jaar ervaring 

Beautysalon in bedrijfsverzamelgebouw, studio op begane grond met wachtruimte en toilet, gratis parkeren voor de deur!

Ik ben gespecialiseerd: Microdermabrasie, Tele'way, Mesotherapie, acne, anti-age, massagetechnieken,  camouflagetherapie/make up advies, de donkere huid, mannenhuid, cellulite, zwangerschapsbehandeling

Meer dan 80 positieve beoordelingen van klanten gekregen (zowel online als in gastenboek salon)

Ik werk 1-op-1, kleinschalig (een behandelstoel) en de deur is op slot tijdens de behandeling (privacy waarborgen), 

Tijdens de behandeling ligt u op een comfortabele behandelstoel en kunt u heerlijk ontspannen genieten van een behandeling/massage (wellness)!

De natuurlijke cosmeticaproducten (met keurmerk) zijn voor alle huidtypen geschikt (prijs ligt tussen € 5,50 en € 25,00). Sommige producten met meer werkstoffen of voedingssupplementen hebben een hogere prijsklasse

Huidtips: er is informatie beschikbaar over de droge (gevoelige) huid, acne, couperose, rosacea, pigmentvlekken, grove poriën, littekens, rimpels, cellulite, spataderen, etc.

Ik ben Provoet pedicure. Op de website van www.provoet.nl (encyclopedie: zoekwoord invullen) kunt u meer informatie vinden. Er liggen Provoet folders in de salon.

 Geef je huid een boost eens in de 4-6-8 weken 

Geef een behandeling cadeau met bon (voor elk gewenst bedrag)

Ik heb een pinautomaat, contant betalen mag ook

Kun je ook op zaterdag een behandeling boeken (werkdagen: dinsdag t/m zaterdag) 

Via Whatsapp kun je 24/7 een afspraak maken 

Gita 06-40055244 (Whatsapp/sms/bel of via onderstaand contactformulier)  


PRIJSLIJST BEHANDELINGEN:

Beauty Skin Intensief gezichtsbehandeling (45 minuten)                 € 38,00

Beauty Skin Mooi Vitaal behandeling (60 minuten)                           € 50,00

Beauty Skin Schoon Mini gezichtsbehandeling (30 minuten)          € 30,00

Beauty Skin Acne/Real Peel gezichtsbehandeling (45 minuten)     € 38,00

Beauty Skin Minilift/Microdermabrasie/Mesotherapie (45 min.)    € 60,00

(epileren is inbegrepen, harsen en verven zijn aanvullende behandelingen)


Epileren of verven wenkbrauwen 

€12,00

Harsen bovenlip of kin

€10,00

Harsen kin en bovenlip   

€15,00

Harsen oksels of bikinilijn 

 € 16,00

Harsen armen of onderbenen     

€  25,00

Harsen gehele benen 

 €  40,00

Pedicure Happy Feet met Mini gezichtsbehandeling   

 € 60,00

Pedicure De Luxe (incl. scrub en voetmassage, 40 min.)  

 € 35,00


Tele'way bloedvaatjes en/of steelwratjes verwijderen    

v.a.  € 25,00 

IPL Duurzaam ontharen/pigmentvlek verwijderen per flits (intake € 10,00)

 v.a.  €   3,00
KORTE UITLEG BEHANDELINGEN:

De Mini gezichtsbehandeling/facial (30 min.) bestaat uit een huidanalyse, inmasseren reinigend product, warme kompressen, dieptereiniging (met biologische enzymatische peeling, fruitzuren of softpeeling), lotion, epileren van de wenkbrauwen (of verwijderen van een paar onzuiverheden max. 5), masker en dagverzorging afgestemd op uw huidtype. U kunt tegen bijbetaling aanvullen met verven van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip en/of kin. 

De Intensieve gezichtsbehandeling (45 min.) bestaat uit een huidanalyse, inmasseren reinigend product (hydrofiele olie of cleansing milk),  warme kompressen, dieptereiniging (enzymen, fruitzuren of softpeeling), lotion, onzuiverheden verwijderen (max. 10), epileren van de wenkbrauwen, korte massage (manueel en apparaat), masker, dagverzorging. U kunt tegen bijbetaling de behandeling aanvullen met verven van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip en/of kin.

De MooiVitaal gezichtsbehandeling (60 min.) is een all-in-facial, gericht op het stimuleren en verzorgen van de huid door middel van: huidanalyse, oppervlaktereiniging (hydrofiele olie of cleansing milk), warme kompressen, dieptereiniging (met enzymen, fruitzuren) , onzuiverheden verwijderen (max.15), epileren van de wenkbrauwen, anti-stress massage om te ontspannen (manueel en apparaat), masker en dagverzorging. U kunt aanvullen met verven van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip en/of kin. 

*U ligt op een comfortabele, verwarmde behandelstoel. Heerlijk genieten Top!

Wenkbrauw behandeling Bij het verven van de wenkbrauwen worden deze met zwarte of bruine wenkbrauwverf geaccentueerd. Het resultaat blijft 2 tot 3 weken zichtbaar, gewone wenkbrauwverf oogt natuurlijk. Met henna krijgt u vollere wenkbrauwen en een expressieve kleur, henna helpt ook bij het herstellen van zwakke en beschadigde haren. Het verschil tussen henna en gewone wenkbrauwverf is dat henna zich ook hecht aan de huid (dus niet alleen aan de wenkbrauwharen) en er is geen waterstofperoxide nodig. Henna blijft ongeveer 5 dagen op de huid zitten en ongeveer 3-6 weken blijven de wenkbrauwharen gekleurd. Ik kan meerdere lagen aanbrengen voor een intenser resultaat. Het resultaat is afhankelijk van huidtype, hormonale invloeden, medicijn- gebruik. Voor en na de verfbehandeling is het beter geen olie te gebruiken en een peeling maakt de kleur lichter. Alleen epileren (en/of harsen) van de wenkbrauwen is ook mogelijk.

Harsbehandelingen bestaan uit het vakkundig verwijderen van haren d.m.v. hars, zodat ook de haarwortel wordt verwijderd. De hars is geschikt voor de gevoelige huid en werkt als een peeling, de huid voelt zacht aan, de haren blijven een paar weken weg. De haren mogen niet te kort zijn voor de behandeling (lengte tussen 0,5-1,5 cm) anders kan de hars niet hechten (we hebben haren in verschillende haargroeifasen). Ik werk met speciale hars op basis van elastine en op een lage temperatuur (de hars kan de huid niet verbranden/beschadigen). Harsen biedt meer voordelen ten opzichte van scheren en ontharingscremes. De haren blijven langer weg (de haarwortels worden verwijderd), de huid voelt zacht aan, er zijn geen stoppels, er is geen jeuk en geen ingegroeide haren. Bij de volgende behandelingen wordt het harsen minder pijnlijk, de haren komen minder snel en in aantal terug. Na de harsbehandeling mag u niet onder de zonnebank, sauna of een peeling gebruiken. Eerst s.v.p. uw huid laten herstellen. U heeft baat bij een coldpack/herstellende creme. Eventueel kan ik IPL inzetten voor een langdurig resultaat (geschikt voor donkere gepigmenteerde haren). 

Een fruitzuurbehandeling is een ideale behandeling om uw huid eens lekker op te frissen (celaanmaak stimuleren). De peeling op basis van glycolzuur is een goede behandelmethode voor huidproblemen als acne, oppervlakkige littekens, rimpels/lijntjes, pigmentvlekken en een vale futloze huid door roken, zonschade of stress. De natuurlijke zuurmantel van de huid blijft intact en de huid ziet er steviger en gladder uit. Ik kijk naar uw huidtype en gebruik verschillende percentages (5% of hoger). Ik begin altijd met een laag percentage en kijk naar uw huidreactie. Fruitzuren zijn niet geschikt voor een dunne hoornlaag, bij een gevoelige huid/couperose (contra-indicaties). Na de behandeling is de huid een beetje rood en na een paar dagen kan er schilfering van de huid plaatsvinden. Deze schilfering kan een paar dagen aanhouden (dit is afhankelijk van het type peeling en percentage zuren). Afhankelijk van uw wensen kan ik ook kiezen voor een oppervlakkige biologische enzymatische peeling, met melkzuur of salicylzuur. Voor een goed resultaat heeft u  meerdere behandelingen (6-8) nodig na 2 -4 weken. Het aantal behandelingen hangt af van het moment waarop er geen verbetering meer optreed of dat u tevreden bent met het resultaat (bijv. pigmentvlekken verwijderen). Verplicht is het dagelijkse gebruik van een hydraterende dagcreme en Sun Block  (de huid is door de fruitzuren tijdelijk dunner en droger). De behandeling mag niet in combinatie met te veel zonlicht (UV) of zonnebank, zwemmen, sauna, harsen, warmtebaden en andere peelings. Bij het intakegesprek (opstellen behandelplan) krijgt u meer informatie over deze behandeling. 

Minilift heeft een drievoudige werking: gymnastiek van de mimische spieren, stimuleren van de micro circulatie/ doorbloeding en werkt op de huidspanning. De speciale producten zijn op elkaar afgestemd. De huid kan meer werkstoffen opnemen. Dit is een liftende en huidverjongende behandeling.   

 

Microdermabrasie met Reviderm Skin Peeler (award gewonnen) stimuleert de celvernieuwing en het onderhuids bindweefsel/collageen en verbetert de bloedcirculatie, waardoor pigmentvlekjes en oppervlakkige littekens verminderd worden. De mechanische dieptepeeling zorgt ervoor dat dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een geconcentreerde stroom van microkristallen in een gesloten systeem. De behandeling is niet pijnlijk en voelt aan als een zandstraal en/of stofzuigertje op de huid. Cosmetisch zandstralen met microkristallen geeft goede resultaten bij acne, oppervlakkige littekens, pigmentvlekken, grove poriën, fijne lijntjes en een vale huid. Microdermabrasie zorgt voor een betere huidstructuur en huidconditie. Meerdere behandelingen zijn nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Na de behandeling is de huid meestal even rood (na de behandeling svp niet zonnen, zwemmen, sauna, warmtebaden, harsen en de huid belasten met peelings, agressieve cosmetica). Ik breng altijd na de behandeling een Sunblock (factor 25) en nabehandelingscreme voor huidherstel aan. De behandelmethode is veilig, effectief en voor bijna iedereen geschikt. Een mechanische peeling voor het dieper reinigen en openstellen van de huid in combinatie met insluizen van werkstoffen (Mesotherapie:Cryolift) zorgt na meerdere behandelingen (kuur) voor huidverbetering. Ik heb ik een vakgerichte training gevolgd en afgesloten met een certificaat (theorie en praktijk bij MB Cosmetics en bij Care Cosmetics).

Mesotherapie met Cryolift van Filorga (met koude-apparaat voor extreem lage temperaturen) is een behandeling om celverjonging te stimuleren, de huidconditie te verbeteren en rimpels te verminderen. Het koude-apparaat (-15 graden) veroorzaakt met ronddraaiende bewegingen een vaatvernauwing in de microcirculatie, verwijding van haarvaten zodat actieve werkstoffen beter worden opgenomen. Voor anti-aging gebruik ik biologische celextracten, collageen, elastine, vitamine A, C, E en F. Collageenvezels hebben een zeer belangrijke rol in het hydrateren van de huid. Elastine zorgt samen met collageen voor de elasticiteit en stevigheid van de huid. Vitaminen, actieve werkstoffen en hyaluronzuur hebben een verzachtend, stimulerend e beschermend effect. Huidveroudering en volumeverlies is genetisch bepaald en verandert ook door omgevings- en levensstijlfactoren (o.a. hormonen, stress, slechte voeding, roken,  te veel zon/zonnebank zonder bescherming en oxidatieve belasting door vrije radicalen).

Massage is een natuurlijke mooimaker en geeft de huid nieuwe energie! Bindweefselmassage zorgt voor ontspanning, vermindert stress, verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Er zijn meerdere massagetechnieken (bv  pincements, shiatsu, voetreflex- zonemassage en met vacuümzuigapparaat). Door de massage worden overtollig vocht en afvalstoffen afgevoerd en verklevingen losgemaakt. De bindweefselcellen en vezels (fibroblasten) worden gestimuleerd en dat geeft huidvernieuwing en huidversteviging (meer bloedtoevoer naar de spieren en de huid). Het vacuümzuigapparaat met een glazen zuigklokje werkt diep in de huidlagen. Ideaal voor pijnlijke en gespannen spieren, hoofdpijn, migraine overige klachten (verbeteren immuunsysteem). De gezichtsspieren zijn vaak gespannen waardoor zuurstof en voedingsstoffen niet vrij kunnen stromen (zorgt voor verklevingen, rimpels, roodheid, doffe huid). De massagecreme die ik gebruik heeft een hoog percentage vitamine C, is rijk aan anti-oxidanten en werkt versterkend op collageen en elastine vezels.U straalt en heeft gelijk een frisse, energieke uitstraling!

Littekentherapie Door verschillende oorzaken kan een litteken verhard, verkleurd, verkleefd of verdikt zijn. Hierdoor kunnen littekens als storend of zelfs pijnlijk worden ervaren. Ik kan verschillende behandelingen inzetten om de huidstructuur te verbeteren en het littekenweefsel te versoepelen. Microdermabrasie met de Skin Peeler, fruitzurenpeeling, IPL en bindweefselmassage in combinatie met vacuümzuigapparaat kunnen de huidstructuur verbeteren. 

Cellulite behandeling (ook wel sinaasappelhuid of panniculose genoemd) houdt verband met de bouw van het onderhuids bindweefsel. Afvalstoffen, vet en vocht kunnen zich ophopen, dit is meestal te zien op dijen, heupen en billen (mede door overmatige productie van het hormoon oestrogeen zwellen de vetcellen op en nemen in aantal toe). Het kan op jonge leeftijd ontstaan. Vetkussentjes/bobbels worden afgewisseld met putjes. Door een combinatie van factoren (genen/aanleg, roken, hormonale veranderingen, weinig beweging, zittend beroep, slechte voeding, ouder worden, weinig water drinken, etc.) clusteren de vetcellen samen en ontstaan verklevingen. De behandeling bestaat uit: verwijderen van dode huidcellen, doorbloeding stimuleren door verschillende massagegrepen en met vacuumzuigapparaat (o.a. rol- en knijpbewegingen) , anti-cellulite producten gebruiken (inwendig en uitwendig), advies over gerichte oefeningen om spiermassa te ontwikkelen (krachttraining), advies over voeding en voedingssupplementen (detox). Wij drinken na afloop samen een kopje kopje kruidenthee of berken elixer (goed bij cellulite).

Zwangerschapsbehandeling (op aanvraag, uitleg in de salon) 

Tele'way is een veilige behandelmethode (coagulatie)  waarmee storende huidoneffenheden zoals gesprongen bloedvaatjes, bloedblaasjes, spinadertjes, steelwratjes, bindweefselwoekeringen,  vetknobbeltjes verwijderd kunnen worden. Tijdens de behandeling breng ik een fijn naaldje met elektrische stroom in de huid. Door warmte wordt het weefsel vernietigd. Fibromen (steelwratjes) zijn spontane woekeringen van het bindweefsel. Ze liggen boven het huidniveau en zijn meestal huidkleurig. Ze komen voornamelijk voor aan de oogleden, de hals en in de okselholte en kunnen vooral optreden bij het ouder worden. Een rode huid (couperose) gaat vaak gepaard met vaatverwijding en kleine gesprongen bloedvaatjes.Verwijde bloedvaatjes spelen geen rol meer bij de aanvoer van zuurstof of afvoer van afvalstoffen in de huid. Daarom kunnen ze veilig verwijderd worden, zodat de huid weer egaler wordt. Na de behandeling met het Tele'way apparaat is de huid rood en gezwollen. Deze reacties zijn na enkele uren weer weggetrokken. Er ontstaat een klein korstje op de huid, deze valt na enkele dagen vanzelf van de huid. Het resultaat is afhankelijk van een aantal factoren (grootte en diepte van het plekje, uw wondgenezing, etc.). Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig. Uw huisarts kan bij deze behandeling geraadpleegd worden en voor de behandeling een verdovende creme voorschrijven. Voorafgaand vindt altijd een intakegesprek plaats (uitleg behandelmethode, intakeformulier, beoordeling plekjes, nazorg, etc.). De behandeling kost tussen € 25,00 - € 50,00 (€ 25,00 starttarief en dit loopt per minuut op met € 1,00; prijs is afhankelijk van de tijd en de te behandelen plekjes). Om de kwaliteit van de behandeling zeker te stellen heb ik een training gevolgd waarin de behandelmethode met zijn specifieke eigenschappen (theorie en praktijk) is aangeleerd (certificaat).  

Camouflagetherapie bestaat uit het minder zichtbaar maken van huidverkleuringen (pigmentvlekken, couperose). Ik gebruik een speciale camouflagecreme die zich beter hecht en meer pigment bevat dan reguliere make up. Na een goede fixatie met poeder blijft de camouflagecreme de hele dag zitten (watervast, geschikt voor iedereen, huidvriendelijk, natuurlijke dekking). Belangrijk is de juiste tint. 
IPL is de afkorting van Intense Pulse Light. Afhankelijk van de golflengte heeft IPL een specifieke werking en meerdere toepassings-mogelijkheden. IPL is o.a. geschikt voor het verminderen van pigmentvlekken en het behandelen van acne. De behandeling met flitslicht (energie) is meestal goed te verdragen en voelt als speldenprikjes. Om effectief en veilig te kunnen behandelen mag de huid 4 weken voor de behandeling niet onbeschermd aan de zon of zonnebank zijn blootgesteld. In de salon ontvangt u bij het intakegesprek een uitleg over de behandelmethode. De huisarts kan bij deze behandelingen geraadpleegd worden. 

Huidverjonging IPL Treatment De behandeling richt zich op de bevordering van elastine en de aanmaak van collageen. Zorgt voor een frisse, jonge uitstraling. 

Acne IPL Treatment De behandeling richt zich op de bacterie die de acne veroorzaakt. De ontstekingen worden verminderd, roodheid en irritatie nemen af.

Pigmentatie IPL Treatment De behandeling richt zich op het ingekapselde pigment/ouderdomsvlek zachtjes en veilig af te breken, terwijl in het behandelgebied de circulatie en herstel van huidcellen wordt gestimuleerd. 

Couperose IPL Treatment Een rode huid gaat vaak gepaard met vaatverwijding en kleine gesprongen bloedvaatjes. Roodheid kan ook zichtbaar zijn na ontstekingen en bij littekens. Deze storende roodheid heeft meestal geen functie meer in de huid. Verwijde bloedvaatjes spelen ook geen rol meer bij de aanvoer van zuurstof of afvoer van afvalstoffen in de huid. Daarom kunnen ze veilig verwijderd worden, zodat de huid egaler wordt en meer weerstand krijgt. Het IPL-handstuk geeft lichtpulsen met een hoge energie intensiteit van licht af. Deze energie wordt wel opgenomen door de rode kleur van de oppervlakkige vaatjes, maar niet door de omringende huid. Door de warmte gaan de bloedvaatjes kapot waarna het lichaam deze vervolgens zelf opruimt. Ideaal voor couperose, spider naevi of kleine adertjes. De combinatie met het Tele'way apparaat geven goede huidresultaten. 

IPL Haarverwijdering Treatment Door IPL sterft het haarwortelzakje zodat het haar niet meer terug kan komen. De techniek is veilig, in een fractie van een seconde kunnen honderden haren worden behandeld ( € 3,00 per flits). Gemiddeld zijn er 6-15 behandelingen nodig.De effectiviteit van de behandeling verschilt per persoon en hangt af van een aantal factoren zoals hormonale invloeden, werking schildklier /bijnieren, erfelijkheid, de hoeveelheid melanine in de haren, androgenen stimuleren haarfollikels om tot ontwikkeling te komen, emotionele invloeden: stress verhoogde bijnierwerking. 

Wilt u meer informatie over de behandelingen of wilt u weten of een behandeling geschikt is voor uw huid, maak dan kosteloos en vrijblijvend een afspraak. U kunt mij appen of bellen 06-40055244

De Pedicure basisbehandeling bestaat uit het knippen van de nagels, eelt verwijderen, nagelomgeving behandelen, scrub met Dode Zee zout en olie, voetmassage met creme en advies. Als PROVOET pedicure kan ik veel betekenen op het gebied van eeltbehandeling, kloven, likdoorns, ingegroeide teennagels, verdikte nagels, schimmelnagels, droge huid, overige voet- en nagelklachten. Ik geef voorlichting om pijnklachten te voorkomen en werk samen met een medisch pedicure. Ik ben in het bezit van de aantekeningen Diabetische en Reumatische voetverzorging. De pedicurebehandeling met de pedicuremoter nattechniek hebben een verkoelende en desinfecterende werking. Na het gebruik van de scrub voelt de huid en de nagelriemen zacht en glad aan. Een afsluitende voetmassage met creme is ontspannend en geeft een goede doorbloeding. Iedere dag weer brengen onze voeten ons overal naar toe. Ze maken veel kilometers terwijl ze ons volle gewicht ondersteunen en dat doorgaans in dichte (en soms knellende) schoenen. Op de website van Provoet: www.provoet.nl kunt u meer informatie vinden (invullen zoekwoord bijv. blaren of klauwtenen). Laat uw voeten verzorgen! Ik doe mee met de voetencheck (APK) van branche-organisatie Provoet! 

Wilt u meer informatie over de behandelingen of wilt u weten of een behandeling geschikt is voor uw huid, maak dan vrijblijvend een afspraak. 

Gita 06-40055244 (app/sms/bel of via onderstaand contactformulier)


WIE BEN IK?

Ik ben Gita Bootsma, huidspecialist, visagist en pedicure. Mijn missie is om u te laten stralen met een gezonde en stralende huid.

Meer dan 80 klanten hebben mij een positieve beoordeling gegeven (online en gastenboek). 


Ruim 17 jaar ben ik actief in de uiterlijke verzorging. Sinds 2004 heb ik als zelfstandig Allround schoonheidsspecialist, visagist en pedicure een beautysalon. Voorheen had ik een drukke praktijk in Amsterdam. Sinds september 2018 werk ik dichter bij huis in mijn woonplaats Uithoorn.  Ik ben gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw met gratis parkeren voor de deur. 

Naast vakdiploma's schoonheidsverzorging (2003) en voetverzorging (pedicure diploma 2004) heb ik via de Anbos de  MBO-opleiding Allround schoonheidsspecialist afgerond met specialisaties en aanvullende behandelingen (2007 Crebo-diploma + erkenning leerbedrijf). Ik ben allround geschoold en kan over de volle breedte van het vak werken. Ik sta garant voor de kwaliteit van de behandelingen en producten (veilig). Ik werk samen met huidtherapeuten en een podotherapeut. Ik heb geïnvesteerd in professionele apparatuur, bezoek vakbeurzen, lees vakbladen en volg regelmatig trainingsdagen. Door het vrijgeven van het beroep (afschaffing van de vestigingswet) zijn er ook bedrijven aan het werk zonder vakdiploma's. Geen goede zaak!  De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam met meerdere functies, die het verdient om goed en deskundig te worden behandeld.  

Ik wil graag mensen rust en ontspanning bieden en blij maken met huidverbeterende behandelingen. Wilt u een heerlijke gezichtsbehandeling, een mechanische dieptepeeling, harsen, pedicure of cadeaubon? U BENT VAN HARTE WELKOM! 

Het drukke leven, stress, roken , hormonale veranderingen, verkeerde voedingsgewoonten, luchtvervuiling, slaaptekort en agressieve cosmetica kunnen sporen achterlaten op de huid. Huidverzorging is dan ook beslist geen luxe. Omdat de huid z'n eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf eerst een gratis huidanalyse uitgevoerd en een behandelplan op maat gemaakt op basis van uw wensen en uw huidconditie

Bij de behandelingen wil ik mijn kennis/vaardigheden inzetten bij drie specialisaties:

1) Huidverslapping/rimpels

2) Onzuiverheden verwijderen (acne)

3) Huidoneffenheden (zichtbare bloedvaatjes/steelwratjes/vetknobbeltjes) verwijderen

Op verzoek van klanten en als 50+ vrouw heb ik mij verdiept en gespecialiseerd in MOOI NATUURLIJK OUDER WORDEN. Met professionele apparatuur (o.a. Microdermabrasie met de Skin Peeler, ultrasound, mesotherapie met Cryoliftapparaat, vacuümzuigapparaat, IPL) kan ik intensiever en effectiever werken. Ook een fruitzuurbehandeling, bindweefselmassage en cosmetica met hoog geconcentreerde werkstoffen zorgen voor huidverbetering. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd door middel van massagetechnieken en het Cryoliftapparaat. Massage heeft een liftend effect en werkt ontspannend. Producten met werkzame stoffen: o.a. liposomen, retinol, glycolzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A,B,C,E werken dieper in de huidlagen en zorgen voor huidverjonging (o.a. Filorga, Reviderm, Cattier, een medisch merk). Schoonheid van binnenuit door voedingssupplementen zoals collageen, DMAE, Q10, vitamine E. Met het Tele'way apparaat kan ik huidoneffenheden zoals uitgezette bloedvaatjes en steelwratjes verwijderen. Door de specialisatie acne en jarenlange ervaring ben ik goed in het behandelen van puistjes. 

Ik gebruik veilige, milieuvriendelijke en gezonde huidverzorgingsproducten met keurmerk (Bio, Natrue,  ICADA, BDIH, Ecocert). De producten van Weleda, Lavera, Chi en Sealine zijn vrij van synthetische kunstmatige geur- en kleurstoffen, zonder chemische bestrijdingsmiddelen en microplastics. De ingrediënten en eindproducten worden door een onafhankelijk instituut gecontroleerd en zijn geschikt voor alle huidtypen. Weleda en Lavera zijn meerdere keren als beste getest. De juiste olie is voor het succes van de huidverzorging van groot belang. Er zijn plantaardige natuuroliën met veel waardevolle stoffen zoals  teunisbloemolie, jojobaolie, sheabutter en macadamianootolie. Ik heb goede ervaringen met producten die rechtstreeks van de plant of boom onbewerkt worden gegoten in hervulbare (recyclebare) verpakkingen.  Biologische Sheabutter is een vast plantaardig vet en is rijk aan vitamine A,D, E en F. Het maakt de huid soepel, beschermt tegen uitdroging en speelt een rol bij huidherstel. Sheabutter is zuinig in gebruik en goed te combineren met Arganolie. Koudgeperste pure Arganolie kan diep in de huid doordringen en is te koop voor een zacht prijsje in een rollerflesje voor € 10,00!  GOED HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!

In de salon is informatie beschikbaar over de droge huid, eczeem, rimpels, huidverslapping, grove poriën, acne, couperose, rosacea, littekens, pigmentvlekken, cellulite, spataderen. 

LAAT UW HUID STRALEN!


Hoe ga ik om met het coronavirus? 

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal wennen. De overheid heeft aangegeven dat het vanaf 11 mei -met inachtneming van bepaalde maatregelen- verantwoord is om naar de pedicure en schoonheidsspecialist te gaan. Ik ben  gewend te werken volgens de beroepscode Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu (HAM). Om de gezondheid en veiligheid van u als klant te waarborgen, werk ik zo veel mogelijk volgens de behandelprotocollen (Covid-19) opgesteld door de brancheorganisaties Provoet en Anbos.

Heeft u last van een van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden) of koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten? Dan kunt u de afspraak verzetten en een nieuwe afspraak maken (tot uiterlijk 24 uur voor aanvang is kosteloos). 

Wilt u precies op tijd komen voor uw afspraak (niet te vroeg en niet te laat), zodat u niet hoeft te wachten in de wachtruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de vorige klant. Ik kan dan alles  desinfecteren: deurklink, pinautomaat, kunstofstoel, handdoeken vervangen, overig. 

Bij binnenkomst kunt u voor en na de behandeling een desinfecterende handgel gebruiken.    

Ik ben niet verplicht om een mondkapje te dragen. Echter ter bescherming draag ik binnen 1,5 meter een goedgekeurd mondmasker (eventueel aangevuld met bril, handschoenen en face shield). Ik was mijn handen voor, tijdens en na de behandeling met desinfecterende zeep en handalcohol. 

HUISREGELS:

Wanneer u verhinderd bent, kunt u uw afspraak kosteloos annuleren tot uiterlijk 24 uur voor aanvang. U kunt afzeggen met een bericht via Whatsapp/sms of telefonisch. Vergeet u tijdig af te zeggen of verschijnt u niet op de afspraak dan breng ik het gehele bedrag van de behandeling in rekening.

Indien u te laat bent , dan gaat dat van uw behandeltijd af. Ik wil de volgende klant graag op tijd helpen.

Bij bepaalde behandelingen en bij contra-indicaties (bijv. medicijngebruik, ziekte, aandoeningen, zwangerschap, kanker) mag ik niet behandelen en vraag ik eerst toestemming aan uw huisarts.


BEAUTY SKIN VITAAL

WIEGERBRUINLAAN 8A

1422 CB UITHOORN

Allround schoonheidsspecialist, visagist en pedicure

Gita Bootsma 06-40055244 


*Gezichtsbehandelingen (acne, anti-age, ontspanning)

*Microdermabrasie (mechanische peeling)

*Tele'way (verwijderen bloedvaatjes/oneffenheden)

*Hars- of pedicurebehandeling

*100% natuurlijke cosmetica

*Beautycadeaubon (voor elk gewenst bedrag)


OPEN: dinsdag t/m zaterdag

Gratis parkeren voor de deur (bedrijfsverzamelgebouw)

Behandeling alleen op afspraak

Betaling met PINAUTOMAAT of CONTANT
           


 


  

TIPS VOOR EEN GEZONDE VITALE HUID!

Belangrijk is om de huid elke dag te reinigen, te verzorgen, te voeden en te beschermen

Goed voor jezelf zorgen met de juiste voeding, voldoende water drinken, gezond leven, een bewuste leefstijl, bewegen (ook buiten), vitamine D, goed slapen, overige factoren (o.a. geen aanhoudende stress hebben) spelen een belangrijke rol bij een gezonde vitale huid. De huid beschermt ons tegen allerlei invloeden van buitenaf en heeft meerdere functies. De huid voert o.a. afvalstoffen af en reguleert mede onze temperatuur. 

Eet gezond! Een gezonde huid hangt mede af van het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen. Vooral nu moeten wij onze weerstand vergroten met groenten en fruit (alle kleuren van de regenboog), gezonde vetten, kokosproducten, olijven, ongebrande noten, zaden en pitten, avocado, vlees, vette vis, en biologische eieren. Eet vooral veel plantaardig zodat je voldoende vezels binnen krijgt voor een gezonde darmflora. Vul dit aan met lijnzaad, chiazaad, vlozaad of probiotica.Eet vette vis! Vette vis bevat gezonde vetten zoals omega 3. Teveel omega 6 ten opzicht van omega 3 kan zorgen voor meer ontstekingen in het lichaam. Krill olie (afkomstig uit plankton, de voeding voor vissen) of een goed merk visolie (omega 3) helpt goed bij acne en andere ontstekingsachtige huidaandoeningen

Wist je dat het lichaam bestaat uit de volgende bouwstenen:60% water, 19% eiwitten, 15% vet, 5% mineralen, 1% koolhydraten?

Drink voldoende water (gemiddeld 1-2 liter water, inclusief kruiden/groene thee) zodat het lichaam goed kan functioneren en de huid niet uitdroogt (naast het gebruik van een moisturizer, balsem). Drink regelmatig wortelsap (ontgiftende werking voor lever, bloed en en spijsverteringsstelsel). Komkommersap reinigt bloed en nieren van zuren en andere gifstoffen. Basische voeding is erg goed voor het lichaam en voor de huid!

Wist je dat het lichaam bestaat uit de volgende bouwstenen:60% water, 19% eiwitten, 15% vet, 5% mineralen, 1% koolhydraten?

Kou en guur weer maar ook de zon kunnen een behoorlijke impact op je huid hebben en zorgen voor problemen; zeker als je al een gevoelige reactieve huid hebt. Zorg voor een weerstandsboost (inwendig met een hooggedoseerde multi en extra vitaminen A,B,C,E)  

Reinigen: pas op met zepen, huidreinigers en agressieve cosmetica! Zepen, diverse huidreinigers en agressieve cosmetica kunnen op den duur de huid flink aantasten zodat de huid niet meer goed kan herstellen (gevolg: te droge huid met huidschilfers, eczeem en mogelijk andere huidproblemen). Als je een cosmetisch product of een ingrediënt niet verdraagt, kun je last krijgen van huidirritaties, roodheid, allergieën en mee-eters. 

Cremes kunnen je huid gezonder maken, gladder en stralender. Vooral een hydraterende creme

De huid tegen de zon beschermen met zonnebrandcreme (Sunblock factor 25 of hoger of met dagcreme met SPF). Dit is afhankelijk van je huidtype.Sunblock helpt ook om irritatie/ zonnebrand/ pigmentvlekken te verhelpen/ te voorkomen en rimpels in de toekomst te verminderen.

Stap over op olie met vitaminen, anti-oxidanten en essentiële vetzuren. Een droge olie zoals Jojoba-olie trekt snel in, laat geen vettig laagje achter en verstopt de poriën niet. We kunnen de huidbarriere actief beschermen met voedende oliën en natuurlijke ingrediënten.

Exfolieer (gebruik 1x per week een scrub om de dode huidcellen te verwijderen, werkstoffen uit cosmetica worden dan beter opgenomen). Een masker met serum wordt na een peeling goed opgenomen. Een serum bevat dubbel zoveel werkzame bestanddelen dan een creme.

Geef aandacht aan de tere huid rond de ogen (geen parfum, alcohol!)

Voorkom droge, gebarsten lippen en gebruik een lippenbalsem

Een droge huid is gevoeliger dan een gezonde huid en kan gaan jeuken (of huiduitslag). Kenmerken van een droge huid: voelt droog aan, de poriën zijn zeer fijn, kan soms wat schilferig zijn, kan strak/trekkerig aanvoelen, heeft zelden of nooit puistjes. 

Eczeem is een vorm van huiduitslag en komt vaak voor. Allergieën en astma behoren samen met eczeem tot de atopische triade.Gaat gepaard met roodheid en schilfering van de huid en vaak hevige jeuk. Over de oorzaak van eczeem is weinig bekend (immuun-/afweersysteem, niet volledig eiwitten verteren, reactie op granen, zoetmiddelen/suiker, koemelk?). Er is mogelijk een allergische reactie op voeding (verstandig om het voedingspatroon onder de loep te nemen). Nylon, bepaalde kleding, huisdieren, shampoo, stof en zweten kan eczeem verergeren.

Kenmerken van een vette huid: voelt vet aan, er zijn grote zichtbare poriën, puistjes en mee-eters kunnen voorkomen, de huid glimt, de opperhuid is vaak verdikt.

Huidirritatie: door uv-straling van de zon is het mogelijk dat er fotoallergische reacties ontstaan (fototoxisch bijv. door parfum in combinatie met zonlicht). Soms kan een product (afhankelijk van je huidtype) huidirritatie veroorzaken. Bij het gebruik van nieuwe producten ga zorgvuldig en voorzichtig te werk. Probeer eerst een plekje op je arm en wacht een paar dagen. Indien je geen allergische reactie hebt dan gebruiken op gezichtshuid

Door te veel zon (afhankelijk van huidtype) kun je zonnebrand krijgen en op de lange termijn veroorzaakt te veel UV-straling mogelijk huidkanker (dus de huid goed beschermen met een zonnebrandcreme met factor 25 of hoger). Dermatologen raden de zonnebank af (zie uitleg salon).

Huidverkleuringen. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen donkere verkleuringen door te veel aan pigment (hyperpigmentatie) en lichtere verkleuringen (hypopigmentatie). Huidverkleuringen  ontstaan door te veel of  te weinig aanmaak van pigmentcellen (melanocyten) in de huid waardoor er pigmentvlekken ontstaan. Deze pigmentvlekken (melasma) kunnen verschillende oorzaken hebben zoals: littekens, zonschade, roken, vlekken   medicijngebruik, zwangerschapsmasker, ouderdom, hormonale veranderingen, cosmetica met agressieve stoffen (irritatiepigment). Bij twijfel over pigmentvlekken (als het gaat jeuken, bloeden en groeien) is het goed om een arts te raadplegen. Microdermabrasie, IPL of peelings met fruitzuren (andere zuren) kunnen pigmentvlekken verminderen. De behandelmethode is afhankelijk van uw huidtype en uw huidconditie/uw wensen. Camouflagetherapie:  een camouflageproduct zorgt ervoor dat de huidverkleuringen minder zichtbaar worden. 

Rosacea is een chronische aandoening die gepaard gaat met uitgezette bloedvaatjes (couperose) en ontsteking van de huid. Bij rosacea kunnen ook rode bultjes, puskoppen en zwellingen voorkomen. Couperose is een onschuldige maar vervelende huidaandoening waarbij er uitgezette rode en/of blauwe bloedvaatjes zichtbaar zijn in je gezicht, voornamelijk op kin, wangen en neus. De uitgezette bloedvaatjes kunnen ook klachten geven zoals jeuk, prikkelingen of branderigheid (klachten verschillen). Door met je vingertop op een uitgezet vaatje te drukken, verdwijnt de roodheid even, maar na een paar seconden keert het weer terug. Vaak kunnen we de diagnose met het blote oog stellen. Couperose wordt vaak verward met rosacea, maar dit is niet hetzelfde. Couperose kan adertje voor adertje worden behandeld met een warme naald (coaguleren met Tele'way). Dit is een effectieve en veilige manier. Voor een goed resultaat heeft u meestal behandelingen nodig. Goed is een dieet met supplementen met o.a. collageen, vitamine C, omega 3 die de huid langdurig beschermen. 

ACNE ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een aandoening van de talgklieren. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol: verhoogde talgproductie, afsluiting van de talgklieren en bacteriën (ontsteking van de talgklieren). Ook zon, verkeerde cosmetica, geneesmiddelen, hormonale veranderingen en erfelijke factoren zijn van invloed. Acne kenmerkt zich door onzuiverheden zoals comedonen (mee-eters), ontstoken papels (rode pukkels) en pustels (puistjes met een gele puskop)  Wanneer acne niet meer actief aanwezig is kunnen nog wel restverschijnselen zichtbaar zijn zoals storende acnelittekens, vlekken, hyperpigmentaties en een grove huidstructuur. Bij acne gaat het niet alleen om antibiotica en benzoylperoxide, maar ook om gezonde voeding (darmfunctie), stressreductie, hormonen in balans brengen, goed reinigen, het gebruik van milde (niet agressieve) cosmeticaproducten. De behandeling in de de salon is gericht op het grondig reinigen van de huid, het verwijderen en ledigen van mee-eters en puistjes. Ook geef ik huid- en productadvies. Acne is niet direct te genezen, maar door mijn behandeling kan de huid wel rustig worden gemaakt, waarna het na verloop van tijd vanzelf overgaat. Acne littekens, vlekken/hyperpigmentaties of een grove huidstructuur kan ik pas behandelen nadat de actieve acne verminderd is. Dit kan met een fruitzurenpeeling (andere peelings) en Microdermabrasie. Dus: behandel huidaandoeningen niet zelf. Knijp puistjes niet zelf uit i.v.m. littekenweefsel. Maak bij huidproblemen, onzuiverheden, oneffenheden, duidelijke pigmentvlekken een afspraak met mij als huidspecialist. 

Vitamine E helpt beschermen tegen invloeden van luchtvervuiling en schade door teveel zonlicht. De belangrijkste functie van vitamine E in het lichaam is het helpen bij de bescherming van cellen en weefsels tegen oxidatieve schade (huidveroudering). Het afweersysteem van onze cellen kan wel wat steun gebruiken. Vitamine E (zowel inwendig als uitwendig) draagt bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsel door het wegvangen van vrije radicalen. Bronnen van vitamine E zijn plantaardige oliën, noten, zaden, vette vis, eieren, volkoren producten, groenten (waaronder spinazie) en fruit.

Elastine en Collageen zijn de belangrijkste eiwitten voor schoonheid, jeugdigheid, soepelheid en algemene gezondheid. Als er niet voldoende kwalitatieve collageen voorhanden is, zal ons lichaam veel sneller verouderen. Er zijn verschillende types collageen. Collageen komt overal in het lichaam voor maar voornamelijk in de huid, haren, nagels, bloedvaten, de botten en het kraakbeen. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid, elasticiteit en het vernieuwingsproces van de huid. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af, hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels. Om een stabiele en elastische structuur van het collageen te vormen is vitamine C in de gebufferde vorm en silicium nodig. Gebufferde vitamine C zit in elke cel, verbeterd weerstand, verstevigt het bindweefsel, is goed voor huidverbetering en is verantwoordelijk voor de productie van collageen. Collageen zit vooral in vis (ook vel/huid), kip (kluiven van botjes / vel), varkensvlees, bottensoep. HUIDVEROUDERING Naarmate de leeftijd klimt en door invloeden van buitenaf, zijn wij steeds minder in staat om elastine en collageen aan te maken. Het proces van huidvernieuwing gaat langzamer. Je huid wordt slapper, dunner en droger, je krijgt rimpels en plooien en er kunnen onregelmatigheden en pigmentvlekken ontstaan. Cellagen in de opperhuid nemen af, wonden genezen daardoor minder snel. Het aantal bloedvaatjes, talgklieren en elastinevezels neemt af. Door minder talgklieren ontstaat een droge huid. Bij rimpels en verslapte gezichtsspieren heb ik naast speciale apparatuur, bepaalde werkstoffen uit cosmetica, diepere massagetechnieken en gezichtsgymnastiek ook voedingssupplementen nodig (o.a. hoge concentraties collageen, hyaluronzuur, antioxidanten, vitamine C, vetzuren, etc.) GEBRUIK EEN ANTI-AGING CREME!

Calcium: noodzakelijk voor de instandhouding van normale botten. Glucosamine zorgt voor het behoud van gezond kraakbeen, vorming van collageen en bindweefsel wat belangrijk is voor de botten en gewrichten. Vooral bij actieve mensen, ouderen of bij mensen met een fysiek zwaar beroep. De soepelheid van gewrichten neemt af bij het ouder worden en aanmaak van kraakbeen.

Vermijd ongezonde suikers! Denk aan cola, gebak, snoep, kant-en-klaar maaltijden en zelfs in tomatenketchup. Suikers zijn verslavend, maar ongezond en kunnen fysieke en huidklachten geven (bijv. acne) 

Niet te heet douchen (de droge huid na een bad/douche voeden met bodylotion en olie). Een koudeprikkel werkt tegen stress. Dus als het kan met koud water afsluiten (dompelbad sauna). 

Bewegen in de buitenlucht is gezond (bescherm met balsem en neem extra vitamine D) Zorg voor een leven in balans. Chronische stress is killing voor een mens en zeker ook voor de huid. Acne of eczeem kan door stress verergeren of we krijgen juist een drogere of vettere huid. Het is fijn om te ontspannen. Een boek lezen, luisteren naar muziek, sporten, yoga, meditatie of kom langs voor een ontspannende massage!


DE HUID is ons grootste orgaan met veel functies:

geeft bescherming aan het lichaam (tegen druk, straling, weersinvloeden, elektriciteit, uitdroging, temperatuursinvloeden, ziekteverwekkende bacteriën, schadelijke (chemische) stoffen

regelen van lichaamstemperatuur (door haarvaatjes en zweetafscheiding)

zintuigfunctie (tast-, druk-, koude-, warmte- en pijnzintuigen)

uitscheidingsorgaan (talg- en zweetklieren)

ademhalingsorgaan 

vorming van vitamine D (door invloed van UV licht)

opname van stoffen en opslag van vet, water, glucose en minerale stoffen

vorming van hormonen (via mestcellen in leder- en onderhuid)

weerspiegeling van de lichamelijke en geestelijke gezondheid


Wat is huidverzorging?

Wanneer we de tekorten in de huid willen aanvullen, spreken we van huidverzorging. Bijvoorbeeld uw huid is droog en u gaat zorgen dat dit beter aanvoelt. 

De huid bestaat uit drie verschillende lagen: de opperhuid, de lederhuid en de onderhuid. De huidlagen afzonderlijk bestaan ook weer uit verschillende laagjes, die elk hun eigen functie hebben, iedere huidlaag heeft zo zijn eigen voedingsstoffen nodig. De huidverzorging heeft zijn werking in de opperhuid. 

Normaal gesproken kan de huid heel veel dingen zelf prima regelen. Via de voeding die u binnenkrijgt, krijgt uw huid van binnenuit voedingsstoffen en bouwstoffen toegediend via de bloedbaan. Door allerlei processen kan dit verstoord raken. Denk aan verkeerde gezichtsreiniging, centrale verwarming of juist airco, slechte voeding, stress, te lang in de zon, roken etc.. We zullen dan de huid een handje moeten helpen met de juiste verzorgingsproducten.

Ik kan u hierbij helpen. Na een huidanalyse zal ik u mijn advies geven. Bij een behandelplan hoort altijd een goede thuisverzorging van de huid. Hoe u uw huid thuis moet behandelen leg ik in de salon uitgebreid uit. 

Wat is huidverbetering?

Huidverbetering is uw huid in een betere conditie brengen. Dit kan door gezichtsbehandelingen met professionele apparatuur, bindweefselmassage en cosmeticaproducten met werkstoffen, allemaal afgestemd op uw huid.

Onderliggende huidproblemen zoals ouderdomsvlekken, couperose, rosacea, acne, gerstekorrels, pigmentvlekken,fibromen/steelwratjes, grove poriën, littekens, rokershuid, overig worden met huidverzorging niet opgelost. Dit gebeurt enkel bij huidverbetering. Ik verricht specialistische behandelingen die gericht zijn op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van de huid.

Bij huidverbetering worden ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie in combinatie met professionele apparatuur. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed. De effecten van deze behandelingen geven vaak zichtbare resultaten. TIPS VOOR DE VOETEN 

Was uw voeten dagelijks het liefst zonder zeep (zeepvrije lotion)

Droog uw voeten goed af, ook tussen de tenen

Gebruik een voetcreme (met olie voor vetten) om de huid soepel en in conditie te houden

Knip uw teennagels recht en niet te kort (een klein wit nagelrandje). Knip geen hoekjes af, om ingroeien te voorkomen. Vijl de nagels na het knippen.

Houd uw voeten soepel door dagelijks voetoefeningen te doen

Koop goed passende (leren/suede) schoenen met voldoende ruimte voor de tenen

Laat uw voeten altijd opmeten en draag uw eigen sokken/kousen bij het passen van schoenen. Schoenen kunt u het beste kopen laat in de middag i.v.m. het uitzetten door lichaamsgewicht en temperatuur

Kies voor natuurlijke sokken (katoen/wol) die niet knellen

Wissel regelmatig van schoenen

Laat eelt, likdoorns, kloven en nagelproblemen behandelen door een pedicure aangesloten bij Provoet

Bent u benieuwd wat ik voor uw huid of voeten kan betekenen?

Of wilt u gebruik maken van een voordelige kennismakingsactie? Maak een afspraak

Beauty Skin Vitaal

Wiegerbruinlaan 8A

1422 CB Uithoorn

 Gita 06-40055244