Beauty SkIN Vitaal 

Gita 06-40055244 (whatsapp/sms/bel),  Wiegerbruinlaan 8a, 1422 CB Uithoorn

Welkom op mijn mini-website (1 pagina)

Wie ben ik?

Prijslijst Behandelingen

Waarom kiezen voor Beauty Skin Vitaal?

Korte uitleg behandelingen 

Bedrijfsgegevens (NAW gegevens, KvK nummer, Provoet, openingstijden, contactformulier)

facebook.com/gita.bootsma (voor foto's /meer informatie)


WIE BEN IK?

Ik ben Gita Bootsma. Sinds 2004 heb ik als zelfstandig schoonheidsspecialist, pedicure en visagist een beautysalon. Voorheen had ik een drukke praktijk in Amsterdam, vanaf september 2018 ben ik gevestigd in mijn woonplaats Uithoorn. Ik zit nu in een bedrijfsverzamelgebouw met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Naast vakdiploma's schoonheidsverzorging (2002) en voetverzorging (2004) heb ik via de Anbos de voortgezette opleiding MBO Allround schoonheidsspecialist afgerond (met specialisaties en aanvullende behandelingen in 2007). Een gediplomeerde schoonheidsspecialist en pedicure staat voor gekwalificeerde scholing, vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit.  Door het vrijgeven van het beroep zijn er ook niet gekwalificeerde bedrijven aan het werk zonder vakdiploma's. De huid is het grootste orgaan  (is kwetsbaar) die het verdient om goed en deskundig te worden behandeld.

Goed voor jezelf zorgen met de juiste voeding, voldoende water drinken, gezond leven, een bewuste leefstijl, bewegen, vitamine D (ook buiten bewegen), goed slapen, overige factoren (o.a. geen aanhoudende stress hebben) spelen een belangrijke rol bij een gezonde vitale huid! De huid beschermt ons tegen allerlei invloeden van buitenaf en heeft meerdere functies. De huid voert afvalstoffen af en reguleert mede onze lichaamstemperatuur. De conditie van de huid is dus essentieel voor ons welbevinden. Vooral luchtverontreiniging (zie artikel in Amstelveenz als u bij mij komt), het drukke leven, stress en verkeerde voedingsgewoonten kunnen sporen achterlaten op de huid. Huidverzorging is dan ook beslist geen luxe.  

U kunt bij mij terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling, harsen of een pedicure. Ik kan de wenkbrauwen verven en/of epileren, een natuurlijke make-up adviseren of camouflagetherapie toepassen, ontharen (harsen/IPL) en behandelen/adviseren bij huidproblemen. Om de huidconditie op een natuurlijke manier te verbeteren maak ik gebruik van professionele huidverbeterende apparatuur (intensiever en effectiever), verschillende massagetechnieken, geconcentreerde werkstoffen uit cosmetica, gezonde (groene) voeding en supplementen, gezichtsoefeningen.

Mijn grote trots is de intensieve mechanische peeling met de Reviderm Skin Peeler. Cosmetisch zandstralen door microkristallen geeft goede resultaten tegen rimpelvorming, acne, littekens, pigmentvlekken en een vale huid. Veilig, effectief, pijnloos en voor iedereen geschikt. Om huidverbetering te kunnen realiseren zijn meerdere behandelingen nodig (kuur). Werkstoffen o.a. glycolzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E werken dieper in de huidlagen en zorgen voor huidverbetering en huidverjonging. Bij rimpels (verlies van collageen, elastine) en/of verslapte gezichtsspieren heb ik naast speciale apparatuur, geconcentreerde werkstoffen en massagetechnieken, ook voedingssupplementen nodig.  

Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd en een behandelplan op maat gemaakt (op basis van uw wensen en huidconditie). Een gezonde huid voelt aangenaam, oogt jonger en geeft zelfvertrouwen. Massage is een natuurlijke mooimaker en geeft de huid nieuwe energie! Door de specialisatie acne  (via de Anbos) en jarenlange ervaring ben ik goed in het behandelen van onzuiverheden (o.a. comedonen, pustels, milia's). Naast microdermabrasie kan ik bij  pigmentvlekken ook een fruitzurenbehandeling inzetten. Heeft u last van storende huidoneffenheden zoals bloedvaatjes (couperose), bindweefselwoekeringen, (steel)wratjes of vetknobbeltjes? Met het Tele'way apparaat (coaguleren) kan ik deze oneffenheden verwijderen(of verminderen). Voor een optimaal resultaat zijn mogelijk meer behandelingen nodig. Het resultaat is afhankelijk van een aantal factoren (uitleg behandelmethode volgt tijdens intakegesprek). IPL heeft meerdere toepassingsmogelijkheden, is o.a. geschikt voor verminderen van pigmentvlekken en het behandelen van acne. 

Ik werk het liefst met pure natuurcosmetica met keurmerk (Bio, Natrue, ICADA, Eco keurmerk) en producten uit de Dode Zee, plantenextracten, butters en olien. Weleda is op basis van natuurlijke ingredienten, vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, met natuurlijke conserveermiddelen en de producten zijn niet op dieren getest. In harmonie met de natuur! 

 Laat uw huid stralen! U bent van harte welkom in de salon in Uithoorn! 


PRIJSLIJST BEHANDELINGEN

Beauty Skin Intensief gezichtsbehandeling (45 minuten)                 € 38,00

Beauty Skin Mooi Vitaal behandeling (60 minuten)                           € 50,00

Beauty Skin Schoon Mini gezichtsbehandeling (30 minuten)          € 30,00

Beauty Skin Acne/Real Peel gezichtsbehandeling (45 minuten)     € 38,00

Beauty Skin Minilift/Microdermabrasie/Mesotherapie (45 min.)    € 60,00

(epileren is inbegrepen, harsen en verven zijn aanvullende behandelingen)


Epileren of verven wenkbrauwen 

€12,00

Harsen bovenlip of kin

€10,00

Harsen kin en bovenlip   

€15,00

Harsen oksels of bikinilijn 

 € 16,00

Harsen armen of onderbenen     

€  25,00

Harsen gehele benen 

 €  40,00

Pedicure Happy Feet met Mini gezichtsbehandeling   

 € 60,00

Pedicure De Luxe (incl. scrub en voetmassage, 40 min.)  

 € 35,00


Tele'way bloedvaatjes en/of steelwratjes verwijderen    

v.a.  € 25,00 

IPL Duurzaam ontharen/pigmentvlek verwijderen per flits (intake € 10,00)

 v.a.  €   3,00
WAAROM KIEZEN VOOR BEAUTY SKIN VITAAL?


Ik ben gediplomeerd en heb meer dan 15 jaar ervaring 

Ik ben gespecialiseerd (o.a. Microdermabrasie, acne, massage, Teleway) 

Ik werk met natuurlijke cosmetica  voor alle huidtypen geschikt  

Ik krijg positieve beoordelingen van klanten (zie gastenboek)

Kun je ook op zaterdag een behandeling boeken (werkdagen: di t/m zat)

Ik heb een comfortabele, verwarmde behandelstoel, heerlijk ontspannen!

Beautykadootje, geef een behandeling kado met een bon!

Ik werk alleen, kleinschalig, de deur is op slot tijden de behandeling (privacy) 

Ik heb een pinautomaat, contant mag ook! 

Ik deel veel belangrijke huidtips (uitgebreide info in de salon)

Geef je huid een boost eens in de 4-6-8 weken

Behandeling alleen op afspraak

Via whatsapp kun je 24/7 een afspraak maken 

Bel 06-40055244 (bel/sms/contactformulier via deze site kan ook)

facebook.com/gita.bootsma 


Korte uitleg behandelingen:  

De Mini gezichtsbehandeling is gericht op het verzorgen van de huid en bestaat  uit reiniging, warme compressen, epileren van de wenkbrauwen (of verwijderen van een paar onzuiverheden max. 10), masker en dagverzorging afgestemd op uw huidtype. U kunt tegen bijbetaling aanvullen met verven van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip en/of kin.

De Intensieve gezichtsbehandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, warme compressen, dieptereiniging d.m.v. een biologische peeling (enzymen of fruitzuren)/lysing/borstelapparaat, onzuiverheden verwijderen (max. 20), epileren van de wenkbrauwen, korte massage manueel en vacuumzuigapparaat (stimuleren van de doorbloeding), masker, dagverzorging.  U kunt aanvullen met verven van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip en/of kin.

De MooiVitaal gezichtsbehandeling is een all-in-facial, gericht op het stimuleren en verzorgen van de huid door middel van reiniging, dieptereiniging, onzuiver- heden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, anti-stress massage, masker en dagverzorging. U kunt aanvullen met verven van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip en/of kin. U ligt op een comfortabele, verwarmde behandelstoel. Heerlijk genieten ! Top!

Wenkbrauw behandeling Bij het verven van de wenkbrauwen worden deze met zwarte of bruine wenkbrauwverf geaccentueerd. Het resultaat blijft 2 tot 3 weken zichtbaar, gewone wenkbrauwverf oogt natuurlijk. Met henna krijgt u vollere wenkbrauwen en een expressieve kleur, henna helpt ook bij het herstellen van zwakke en beschadigde haren. Het verschil tussen henna en gewone wenkbrauwverf is dat henna zich ook hecht aan de huid (dus niet alleen aan de wenkbrauwharen) en er is geen waterstofperoxide nodig. Henna blijft ongeveer 5 dagen op de huid zitten en ongeveer 3-6 weken blijven de wenkbrauwharen gekleurd. Ik kan meerdere lagen aanbrengen voor een intenser resultaat. Het resultaat is afhankelijk van huidtype, hormonale invloeden, medicijn- gebruik. Voor en na de verfbehandeling is het beter geen olie te gebruiken en een peeling maakt de kleur lichter. Alleen epileren (en/of harsen) van de wenkbrauwen is ook mogelijk.

De Harsbehandelingen bestaan uit het vakkundig verwijderen van haren d.m.v. hars, zodat ook de haarwortel wordt verwijderd. De hars is geschikt voor de gevoelige huid en werkt als een peeling, de huid voelt zacht aan, de haren blijven een paar weken weg. De haren mogen niet te kort zijn voor de behandeling (lengte tussen 0,5-1,5 cm) anders kan de hars niet hechten (we hebben haren in verschillende haargroeifasen). Ik werk met speciale hars op basis van elastine en op een lage temperatuur (de hars kan de huid niet verbranden/beschadigen). Harsen biedt meer voordelen ten opzichte van scheren en ontharingscremes. De haren blijven langer weg (de haarwortels worden verwijderd), de huid voelt zacht aan, er zijn geen stoppels, er is geen jeuk en geen ingegroeide haren. Bij de volgende behandelingen wordt het harsen minder pijnlijk, de haren komen minder snel en  terug. Na de harsbehandeling mag u niet onder de zonnebank, sauna of een peeling gebruiken. Eerst s.v.p. uw huid laten herstellen. U heeft baat bij een coldpack/herstellende creme. Eventueel kan ik IPL inzetten voor een langdurig resultaat (geschikt voor donkere gepigmenteerde haren). 

Real Peel is een fruitzuurbehandeling voor nieuwe celaanmaak op basis van glycolzuur en geschikt voor acne, oppervlakkige littekens, pigmentvlekken. De natuurlijke zuurmantel van de de huid blijft intact. De huid wordt iets dunner, waardoor rimpels en littekens (oppervlakkig gelegen) vervagen. De huid ziet er steviger en gladder uit. Belangrijk is een goede huidanalyse (indicaties), gebruik Sun Block en hydraterende dag- en nachtcreme. Bij het intakegesprek en doornemen van het behandelplan krijgt u meer informatie over deze behandeling en onderstaande huidverbeterende behandelingen. 

Minilift heeft een drievoudige werking: gymnastiek van de mimische spieren, stimuleren van de micro circulatie/doorbloeding en werkt op de huidspanning. De speciale producten zijn op elkaar afgestemd. De huid kan meer werkstoffen opnemen. Dit is een liftende en huidverjongende behandeling.   

Microdermabrasie met Reviderm Skin Peeler  is een zachte en gecontroleerde mechanische peeling met fijne (steriele)  kristallen om dode huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen. De Reviderm Skin Peeler is een van de betere apparaten op de beautymarkt en heeft diverse prijzen in de wacht gesleept. De peeling is geschikt voor oppervlakkige rimpels, onzuivere huid, vlekjes, grove porien, futloze huid en acnelittekens. De behandeling geeft een betere huidstructuur en huidconditie en bestaat uit een voorbehandeling, microdermabrasie, nabehandeling  met Cryolift en een masker. Voor een goed resultaat heeft u meerdere behandelingen nodig (kuur).

Mesotherapie met Cryolift van Filorga (extreem lage temperaturen) is een behandeling om celverjonging te stimuleren, de huidconditie te verbeteren en rimpels te verminderen. De koude veroorzaakt een vaatvernauwing in de microcirculatie, verwijding van haarvaten zodat actieve werkstoffen beter worden opgenomen. Voor anti-aging gebruik ik biologische celextracten. Collageenvezels hebben een zeer belangrijke rol in het hydrateren van de huid. Elastine, deze proteine wordt aangemaakt door de fibroblasten in de dermis. Vitamines uit bepaalde cosmetica- producten hebben een verzachtend, stimulerend en beschermend effect. Huidveroudering en volumeverlies is genetisch bepaald en verandert ook door omgevings- en levensstijlfactoren (o.a. hormonen, stress, slechte voeding, roken,  te veel zon/zonnebank zonder bescherming en oxidatieve belasting door vrije radicalen).

 Massage (manuele bindweefselmassagegrepen, vacuumzuigapparaat, ijsbollen) zorgt voor een ontspannend moment, verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Door de massage worden overtollig vocht en afvalstoffen afgevoerd en verklevingen losgemaakt. De bindweefselcellen/-vezels (fibroblasten) worden gestimuleerd en dat geeft huidvernieuwing en huidversteviging (bloedtoevoer naar de spieren en de huid). Met pulserende bewegingen van het apparaat kunnen dmv een glazen klokje rimpels worden behandeld, wordt het weefsel losgemaakt. Ideaal voor pijnlijke en gespannen spieren, hoofdpijn, migraine overige klachten (verbeteren immuunsysteem). Massage is een oppepper voor de huid en vermindert stress! De gezichtsspieren zijn vaak gespannen waardoor zuurstof en voedingsstoffen niet vrij kunnen stromen (zorgt voor verklevingen, rimpels, roodheid, doffe huid). De massagecreme die ik gebruik heeft een hoog percentage vitamine C, is rijk aan anti- oxidanten en werkt versterkend op collageen en elastine vezels. U straalt en heeft gelijk een frisse, energieke uitstraling!  

Cellulite behandeling (uitleg in de salon)

Tele'way is een apparaat waarmee storende bloedvaatjes en/of steelwratjes verwijderd kunnen worden (zonder littekens). Fibromen (steelwratjes) zijn spontane woekeringen van het bindweefsel. Ze liggen boven het huidniveau en zijn meestal huidkleurig. Ze komen voornamelijk voor aan de oogleden, de hals en in de okselholte en kunnen vooral optreden bij het ouder worden. Ik heb een training gevolgd (certificaat). Uw huisarts kan bij deze behandeling geraadpleegd worden. In de salon krijgt u meer informatie over deze behandeling. De behandeling kost tussen € 25,00 - € 50,00 (afhankelijk van de tijd en de te behandelen plekjes).

Couperose verbergen met Camouflagetherapie.Ik kan couperose (huidverkleuringen) minder zichtbaar maken met camouflage. Ik gebruik een camouflagecreme die zich beter hecht en meer pigment bevat dan reguliere make up. Na een goede fixatie met poeder blijft de creme de hele dag zitten. Belangrijk is de juiste tint. 

IPL is de afkorting van Intense Pulse Light. Afhankelijk van de golflengte heeft IPL een specifieke werking en toepassingsmogelijkheden. Behandeling d.m.v. licht is niet pijnlijk, u voelt kleine tikjes op de huid. De energie van het flitslicht doet zijn werking in de huid. De huisarts kan bij onderstaande behandelingen geraadpleegd worden. 

Huidverjonging IPL Treatment De behandeling richt zich op de bevordering van elastine en de aanmaak van collageen. Zorgt voor een frisse, jonge uitstraling. 

Acne IPL Treatment De behandeling richt zich op de bacterie die de acne veroorzaakt. De ontstekingen worden verminderd, roodheid en irritatie nemen af.

Pigmentatie IPL Treatment De behandeling richt zich op het ingekapselde pigment/ouderdomsvlek zachtjes en veilig af te breken, terwijl in het behandelgebied de circulatie en herstel van huidcellen wordt gestimuleerd. 

Couperose IPL Treatment De bloedvaatjes worden coaguleerd en de bloedstroom afgesloten. Ideaal voor couperose, spider naevi of kleine adertjes. De combinatie met het Teleway apparaat geven goede huidresultaten. 

IPL Haarverwijdering Treatment Door IPL sterft het haarwortelzakje zodat het haar niet meer terug kan komen. De techniek is veilig, in een fractie van een seconde kunnen honderden haren worden behandeld ( € 3,00 per flits). Gemiddeld zijn er 6-15 behandelingen nodig.De effectiviteit van de behandeling verschilt per persoon en hangt af van een aantal factoren zoals hormonale invloeden, werking schildklier/bijnieren, erfelijkheid, de hoeveelheid melanine in de haren, androgenen stimuleren haarfollikels om tot ontwikkeling te komen, emotionele invloeden: stress verhoogde bijnierwerking. 

Voor meer informatie en prijzen over de behandelingen kunt u contact met mij opnemen.

De Pedicure basisbehandeling behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, eelt verwijderen, nagelomgeving behandelen, scrub met Dode Zee zout en olie, voetmassage en advies. Als Pedicure kan ik veel betekenen op het gebied van likdoorns, kloven, ingegroeide teennagels, verdikte nagels, voetschimmel, droge huid, overige problemen/ voetklachten. Ik geef voorlichting om pijnklachten te voorkomen en werk samen met een medisch pedicure. Ik ben in het bezit van de aantekeningen Diabetische en Reumatische voetverzorging. De behandelingen met de Orthofex-pedicuremoter nattechniek hebben een verkoelende en desinfecterende werking. Na het gebruik van de scrub voelt de huid/de nagelriemen fluweelzacht en glad aan. Een afsluitende voetmassage met honingbalsem is ontspannend en geeft een goede doorbloeding. Iedere dag weer brengen onze voeten ons overal naar toe. Ze maken veel kilometers terwijl ze ons volle gewicht ondersteunen en dat doorgaans in dichte (en soms knellende) schoenen. Laat de voeten verzorgen! Weet wat u doet bij pijn aan uw voet! Ik doe mee met de voetencheck (APK) van branche-organisatie Provoet


BEDRIJFSGEGEVENS:             

BEAUTY SKIN VITAAL

Gita Bootsma

Wiegerbruinlaan 8 A

1422 CB Uithoorn

06-40055244 (whatsapp)

gitabootsma@hetnet.nl

facebook.com/gita.bootsma


KvK nr 72256478/Provoet lid 317435

Ik ben gediplomeerd pedicure, visagist en Allround schoonheidsspecialist met meer dan 15 jaar ervaring  

Huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen met professionele apparatuur, bijhorende werkstoffen, bindweefselmassage, natuurlijke cosmetica met keurmerk en voedingssupplementen voor een beter huidresultaat (intensiever en effectiever)  

Verwen uzelf of een ander met een Beautykadootje!

Betaling contant of pinautomaat

Afspraak maken: Whatsapp/bel, sms sturen of via bijgaand contactformulier OPENINGSTIJDEN:

dinsdag     : 10.00 - 18.00 uur 

woensdag : 10.00 - 18.00 uur 

donderdag: 10.00 - 18.00 uur

vrijdag       : 10.00 - 18.00 uur 

zaterdag    : 10.00 - 15.00 uurBeautysalon in bedrijfsverzamelgebouw,  op begane grond met wachtruimte en toilet (direct links, eerste deur)

Gratis parkeren voor de deur, naast sportschool Fit to go (eerste afslag na Multimate bouwmarkt, bij palmboom/slagboom rechts naast Food Foreign Group)

Positieve aanbevelingen van klanten

In de salon kunt u uitgebreide informatie vinden over de behandelingen

Verwarmde behandelstoel en kopje thee/koffie met iets lekkers, heerlijk ontspannen!