Beauty Skin Vitaal 

Huid- en Voetverzorging

Mooi Vitaal van-Top-tot-Teen!

Gezichtsbehandelingen (mini, intensief, uitgebreid)

Verven en/of epileren van de wenkbrauwen

Ontharen met hars (gezicht, oksels, benen, bikinilijn)

Pedicurebehandeling (ook met gezichtsbehandeling)


Huidverbeterende behandelingen:

Microdermabrasie met de Skin Peeler van Reviderm (o.a. acne littekens, vale huid, pigmentvlekken) 

Tele'way: verwijderen van bloedvaatjes en oneffenheden

Mesotherapie met Cryolift koude-apparaat van Filorga (verminderen van rimpels en verslapping van de huid)

IPL-behandelingen voor huidverbetering : de huid stimuleren door lichtflitsen voor aanmaak van nieuw collageen, vervagen van het pigment, laten verdwijnen van uitgezette bloedvaatjes, talgproductie reguleren en verfijnen van de huidstructuur


PRIJSLIJST BEHANDELINGEN 

Beauty  Skin Intensief gezichtsbehandeling (45 minuten)                € 38,00

Beauty Skin MooiVitaal gezichtsbehandeling (60 minuten)             € 50,00

Beauty Skin Schoon Mini gezichtsbehandeling (30 minuten)          € 30,00

Beauty Skin Acne/Real Peel gezichtsbehandeling (45 minuten)     € 38,00

Beauty Skin Minilift/Microdermabrasie/Mesotherapie (45 min.)    € 60,00

(epileren is inbegrepen, harsen en verven zijn aanvullende behandelingen)


Epileren of verven wenkbrauwen                                                           €12,00

Harsen bovenlip of kin                                                                             €10,00

Harsen kin en bovenlip                                                                            €15,00


Harsen oksels of bikinilijn                                                                       € 16,00

Harsen armen of onderbenen                                                                €  25,00

Harsen gehele benen                                                                               €  40,00


Pedicure Happy Feet met Mini gezichtsbehandeling                         € 60,00

Pedicure De Luxe (incl. scrub en voetmassage, 40 min.)                  € 35,00


Tele'way bloedvaatjes en/of steelwratjes verwijderen               v.a. € 25,00 

IPL Duurzaam ontharen/pigmentvlek verwijderen per flits      v.a.  €   3,00

(intake € 10,00)


Korte uitleg gezichtsbehandelingen:  

5 stappen: reinigen, peelen, stimuleren, hydrateren/voeden/herstellen en beschermen

De Mini gezichtsbehandeling is gericht op het verzorgen van de huid en bestaat  uit reiniging, epileren van de wenkbrauwen (of verwijderen van een paar onzuiverheden max. 10), masker en dagverzorging afgestemd op uw huidtype. 

De Intensieve gezichtsbehandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, dieptereiniging d.m.v. een biologische peeling (enzymen of fruitzuren), onzuiverheden verwijderen (max. 20), epileren van de wenkbrauwen, korte massage manueel en vacuumzuigapparaat (stimuleren van de doorbloeding), masker, dagverzorging.  

De MooiVitaal gezichtsbehandeling is een all-in-facial, gericht op het stimuleren en verzorgen van de huid door middel van reiniging, dieptereiniging, onzuiver- heden verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, anti-stress massage, masker en dagverzorging. U ligt op een comfortabele, verwarmde behandelstoel. Heerlijk genieten ! Top!

De gezichtsbehandelingen kunt u aanvullen met verven van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip en/of kin.

Wenkbrauw behandeling Bij het verven van de wenkbrauwen worden deze met zwarte of bruine wenkbrauwverf geaccentueerd. Het resultaat blijft 2 tot 3 weken zichtbaar, gewone wenkbrauwverf oogt natuurlijk. Met henna krijgt u vollere wenkbrauwen en een expressieve kleur, henna helpt ook bij het herstellen van zwakke en beschadigde haren. Het verschil tussen henna en gewone wenkbrauwverf is dat henna zich ook hecht aan de huid (dus niet alleen aan de wenkbrauwharen) en er is geen waterstofperoxide nodig. Henna blijft ongeveer 5 dagen op de huid zitten en ongeveer 3-6 weken blijven de wenkbrauwharen gekleurd. Ik kan meerdere lagen aanbrengen voor een intenser resultaat. Het resultaat is afhankelijk van huidtype, hormonale invloeden, medicijn- gebruik. Voor en na de verfbehandeling is het beter geen olie te gebruiken en een peeling maakt de kleur lichter. Alleen epileren (en/of harsen) van de wenkbrauwen is ook mogelijk.

De Harsbehandelingen bestaan uit het vakkundig verwijderen van haren d.m.v. hars, zodat ook de haarwortel wordt verwijderd. De hars is geschikt voor de gevoelige huid en werkt als een peeling, de huid voelt zacht aan, de haren blijven een paar weken weg. De haren mogen niet te kort zijn voor de behandeling (lengte tussen 0,5-1,5 cm) anders kan de hars niet hechten (we hebben haren in verschillende haargroeifasen). Na de harsbehandeling mag u niet onder de zonnebank, sauna of een peeling gebruiken. Eerst s.v.p. uw huid laten herstellen. U heeft baat bij een coldpack/herstellende creme. 

Real Peel is een fruitzuurbehandeling voor nieuwe celaanmaak op basis van glycolzuur en geschikt voor acne, oppervlakkige littekens, pigmentvlekken. De natuurlijke zuurmantel van de de huid blijft intact. De huid wordt iets dunner, waardoor rimpels en littekens (oppervlakkig gelegen) vervagen. De huid ziet er steviger en gladder uit. Belangrijk is een goede huidanalyse (indicaties), gebruik Sun Block en hydraterende dag- en nachtcreme. Bij het intakegesprek en doornemen van het behandelplan krijgt u meer informatie over deze behandeling en onderstaande huidverbeterende behandelingen. 

Minilift heeft een drievoudige werking: gymnastiek van de mimische spieren, stimuleren van de micro circulatie/doorbloeding en werkt op de huidspanning. De speciale producten zijn op elkaar afgestemd. De huid kan meer werkstoffen opnemen. Dit is een liftende en huidverjongende behandeling.   

Microdermabrasie met Reviderm Skin Peeler  is een zachte en gecontroleerde mechanische peeling met fijne (steriele)  kristallen om dode huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen. De Reviderm Skin Peeler is een van de betere apparaten op de beautymarkt en heeft diverse prijzen in de wacht gesleept. De peeling is geschikt voor oppervlakkige rimpels, onzuivere huid, vlekjes, grove porien, futloze huid en acnelittekens. De behandeling geeft een betere huidstructuur en huidconditie en bestaat uit een voorbehandeling, microdermabrasie, nabehandeling  met Cryolift en een masker. Voor een goed resultaat heeft u meerdere behandelingen nodig (kuur).

Mesotherapie met Cryolift van Filorga (extreem lage temperaturen) is een behandeling om celverjonging te stimuleren, de huidconditie te verbeteren en rimpels te verminderen. De koude veroorzaakt een vaatvernauwing in de microcirculatie, verwijding van haarvaten zodat actieve werkstoffen beter worden opgenomen. Voor anti-aging gebruik ik biologische celextracten. Collageenvezels hebben een zeer belangrijke rol in het hydrateren van de huid. Elastine, deze proteine wordt aangemaakt door de fibroblasten in de dermis. Vitamines uit bepaalde cosmetica- producten hebben een verzachtend, stimulerend en beschermend effect. 

 Massage (manuele bindweefselmassagegrepen, vacuumzuigapparaat, ijsbollen) zorgt voor een ontspannend moment, verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Door de massage worden overtollig vocht en afvalstoffen afgevoerd en verklevingen losgemaakt. De bindweefselcellen/-vezels (fibroblasten) worden gestimuleerd en dat geeft huidvernieuwing en huidversteviging (bloedtoevoer naar de spieren en de huid). Met pulserende bewegingen van het apparaat kunnen dmv een glazen klokje rimpels worden behandeld, wordt het weefsel losgemaakt. Ideaal voor pijnlijke en gespannen spieren, hoofdpijn, migraine overige klachten (verbeteren immuunsysteem). Massage is een oppepper voor de huid en vermindert stress! De gezichtsspieren zijn vaak gespannen waardoor zuurstof en voedingsstoffen niet vrij kunnen stromen (zorgt voor verklevingen, rimpels, roodheid, doffe huid). De massagecreme die ik gebruik heeft een hoog percentage vitamine C, is rijk aan anti- oxidanten en werkt versterkend op collageen en elastine vezels. U straalt en heeft gelijk een frisse, energieke uitstraling!  

Cellulite behandeling (uitleg in de salon)

Tele'way is een apparaat waarmee storende bloedvaatjes en/of steelwratjes verwijderd kunnen worden (zonder littekens). Fibromen (steelwratjes) zijn spontane woekeringen van het bindweefsel. Ze liggen boven het huidniveau en zijn meestal huidkleurig. Ze komen voornamelijk voor aan de oogleden, de hals en in de okselholte en kunnen vooral optreden bij het ouder worden. Ik heb een training gevolgd (certificaat). Uw huisarts kan bij deze behandeling geraadpleegd worden. In de salon krijgt u meer informatie over deze behandeling. De behandeling kost tussen € 25,00 - € 50,00 (afhankelijk van de tijd en de te behandelen plekjes).

Couperose verbergen met Camouflagetherapie.Ik kan couperose (huidverkleuringen) minder zichtbaar maken met camouflage. Ik gebruik een camouflagecreme die zich beter hecht en meer pigment bevat dan reguliere make up. Na een goede fixatie met poeder blijft de creme de hele dag zitten. Belangrijk is de juiste tint. 

IPL is de afkorting van Intense Pulse Light. Afhankelijk van de golflengte heeft IPL een specifieke werking en toepassingsmogelijkheden. Behandeling d.m.v. licht is niet pijnlijk, u voelt kleine tikjes op de huid. De energie van het flitslicht doet zijn werking in de huid. De huisarts kan bij onderstaande behandelingen geraadpleegd worden. 

Huidverjonging IPL Treatment De behandeling richt zich op de bevordering van elastine en de aanmaak van collageen. Zorgt voor een frisse, jonge uitstraling. 

Acne IPL Treatment De behandeling richt zich op de bacterie die de acne veroorzaakt. De ontstekingen worden verminderd, roodheid en irritatie nemen af.

Pigmentatie IPL Treatment De behandeling richt zich op het ingekapselde pigment/ouderdomsvlek zachtjes en veilig af te breken, terwijl in het behandelgebied de circulatie en herstel van huidcellen wordt gestimuleerd. 

Couperose IPL Treatment De bloedvaatjes worden coaguleerd en de bloedstroom afgesloten. Ideaal voor couperose, spider naevi of kleine adertjes. De combinatie met het Teleway apparaat geven goede huidresultaten. 

IPL Haarverwijdering Treatment Door IPL sterft het haarwortelzakje zodat het haar niet meer terug kan komen. De techniek is veilig, in een fractie van een seconde kunnen honderden haren worden behandeld ( € 3,00 per flits). Gemiddeld zijn er 6-15 behandelingen nodig.De effectiviteit van de behandeling verschilt per persoon en hangt af van een aantal factoren zoals hormonale invloeden, werking schildklier/bijnieren, erfelijkheid, de hoeveelheid melanine in de haren, androgenen stimuleren haarfollikels om tot ontwikkeling te komen, emotionele invloeden: stress verhoogde bijnierwerking. 

Voor meer informatie en prijzen over de behandelingen kunt u contact met mij opnemen.

De Pedicure basisbehandeling behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, eelt verwijderen, nagelomgeving behandelen, scrub met Dode Zee zout en olie, voetmassage en advies. Als Pedicure kan ik veel betekenen op het gebied van likdoorns, kloven, ingegroeide teennagels, verdikte nagels, voetschimmel, droge huid, overige problemen/ voetklachten. Ik geef voorlichting om pijnklachten te voorkomen en werk samen met een medisch pedicure. Ik ben in het bezit van de aantekeningen Diabetische en Reumatische voetverzorging. De behandelingen met de Orthofex-pedicuremoter nattechniek hebben een verkoelende en desinfecterende werking. Na het gebruik van de scrub voelt de huid/de nagelriemen fluweelzacht en glad aan. Een afsluitende voetmassage met honingbalsem is ontspannend en geeft een goede doorbloeding. Iedere dag weer brengen onze voeten ons overal naar toe. Ze maken veel kilometers terwijl ze ons volle gewicht ondersteunen en dat doorgaans in dichte (en soms knellende) schoenen. Laat de voeten verzorgen! Weet wat u doet bij pijn aan uw voet! Ik doe mee met de voetencheck (APK) van branche-organisatie Provoet! 


 DE SCHOONHEIDSSPECIALIST LAAT JE HUID LEVEN!

Ik ben Gita Bootsma. Vanaf 2004 heb ik als zelfstandig ondernemer een beautysalon. Voorheen had ik een drukke praktijk in Amsterdam. Sinds september 2018 ben ik verhuisd naar mijn woonplaats Uithoorn. Ik zit nu in een bedrijfsverzamelgebouw met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Naast vakdiploma's schoonheidsverzorging (2002) en voetverzorging (2004) heb ik via de Anbos de voortgezette opleiding MBO Allround Schoonheidsspecialist (specialisaties en aanvullende behandelingen) afgerond (2007). Ik ben voor iedereen toegankelijk en kan over de volle breedte van het vak huid- en voetverzorging werken. 

Goed voor jezelf zorgen met de juiste voeding, water drinken, gezond leven, een bewuste leefstijl, natuurlijke cosmetica, bewegen, vitamine D, goed slapen, overige factoren (o.a. geen aanhoudende stress hebben) spelen een belangrijke rol bij een gezonde vitale huid! De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam, beschermt ons tegen allerlei invloeden van buitenaf en heeft meerdere functies. De huid voert afvalstoffen af en reguleert mede onze lichaamstemperatuur. De conditie van de huid is dus essentieel voor ons welbevinden. Vooral  luchtverontreiniging, het drukke leven, verkeerde voedingsgewoonten en stress kunnen sporen achterlaten op de huid. Huidverzorging is dan ook beslist geen luxe.

Door professionele apparatuur, werkstoffen en bindweefselmassage      kan ik uw huidconditie op een natuurlijke manier verbeteren. De basis is een goede huidanalyse met een behandelplan op maat. Elke huid is anders en ieder heeft zijn eigen natuurlijke schoonheid! 

Op verzoek van klanten heb ik mij verdiept in anti-age behandelingen. Werkstoffen o.a. glycolzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E werken dieper in de huidlagen en zorgen voor huidverbetering en huidverjonging. Bij rimpels (verlies van collageen, elastine) en/of verslapte gezichtsspieren heb ik naast apparatuur, geconcentreerde werkstoffen en massage, ook voedingssupplementen nodig. Om huidverbetering te kunnen realiseren zijn meerdere behandelingen nodig (kuur). Mijn grote trots is de  Reviderm Skin Peeler. Met dit apparaat kan ik een Microdermabrasie : een intensieve mechanische peeling geven. Cosmetisch zandstralen door microkristallen geeft goede resultaten tegen rimpelvorming, pigmentvlekken, acne, een vale huid en huidbeschadigingen (ook littekens veroorzaakt door acne. Door mijn ervaring en de specialisatie acne ben ik goed in het behandelen van onzuiverheden (o.a. comedonen, pustels, milia's). Met het Tele'way apparaat kan ik verschillende huidoneffenheden zoals bloedvaatjes (couperose), fibromen en vetknobbeltjes verminderen/verwijderen. IPL heeft meerdere toepassingsmogelijkheden (ook geschikt voor verminderen pigmentvlekken, behandelen van acne). Op basis van uw wensen en huidconditie leg ik een behandelplan aan u voor. 

Een gezonde huid voelt aangenaam, oogt jonger en geeft zelfvertrouwen. Samen de huid verzorgen, voeden en hydrateren voor een verzorgd en stralend uiterlijk! Mooi zijn en mooi blijven!


WAAROM KIEZEN VOOR BEAUTY SKIN VITAAL 

Ik ben gediplomeerd en heb meer dan 15 jaar ervaring 

Kun je ontspannen, jezelf zijn en even een relaxmoment hebben

Ik werk met natuurlijke cosmetica voor alle huidtypen geschikt  

Ik ben gespecialiseerd (o.a. acne, Microdermabrasie, Teleway)

Ik deel veel belangrijke huidtips (A4-tje met info) in de salon

Ik krijg positieve beoordelingen van klanten (zie klantenboek)

Kun je ook op zaterdag een behandeling boeken (di t/m zat)

Ik heb een comfortabele, verwarmde behandelstoel

Beautykadootje, geef een behandeling kado met een bon!

Ik heb een pinautomaat, contant mag ook! 

Geef je huid een boost eens in de 4-6-8 weken

Er is een combinatie (gezicht en voeten) mogelijk voor € 60,00!

Behandeling alleen na afspraak

Via whatsapp kun je 24/7 een afspraak maken 

Bel 06-40055244 (sms/contactformulier via deze site kan ook)

facebook.com/gita.bootsma

 

                   Laat uw huid stralen!


Gita 06-40055244

Allround schoonheidsspecialist, pedicure en visagist


 

Beauty Skin Vitaal  

Gita Bootsma

Wiegerbruinlaan 8 A

1422 CB Uithoorn

06-40055244 (whatsapp)

gitabootsma@hetnet.nl


facebook.com/gita.bootsma


KvK nr 72256478/Provoet lid 317435

Ik ben gediplomeerd pedicure, visagist en Allround schoonheidsspecialist met meer dan 15 jaar ervaring  

Huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen met professionele apparatuur (en werkstoffen), bindweefsel- massage, natuurlijke cosmetica met keurmerk en voedingssupplementen voor een beter huidresultaat (intensiever en effectiever)  

Verwen uzelf of een ander met een Beautykadootje!

Betaling contant of pinautomaat

Behandeling alleen mogelijk na afspraak 

Afspraak maken: Whatsapp/bel, sms sturen of via bijgaand contactformulier Openingstijden:

dinsdag     : 10.00 - 18.00 uur 

woensdag : 10.00 - 18.00 uur 

donderdag: 10.00 - 18.00 uur

vrijdag       : 10.00 - 18.00 uur 

zaterdag    : 10.00 - 15.00 uur
Beautysalon in bedrijfsverzamelgebouw,  op begane grond met wachtruimte en toilet (direct links, eerste deur)

Gratis parkeren voor de deur, naast sportschool Fit to go (eerste afslag na Multimate bouwmarkt, bij palmboom/slagboom rechts naast Food Foreign Group)

Positieve aanbevelingen van klanten

Prijslijst - korte uitleg behandelingen - wie ben ik (zie andere pagina) 

In de salon kunt u uitgebreide informatie vinden over de behandelingen

Verwarmde behandelstoel en kopje thee/koffie met iets lekkers, heerlijk ontspannen!